Ingezonden persbericht


PERSBERICHT:

Amsterdam Restaurant Week krijgt vervolg

LET OP: MORGEN RESERVEREN VOOR DE RESTAURANT WEEK
27 AUGUSTUS TOT EN MET 2 SEPTEMBER EXCLUSIEF EN GOEDKOOP UIT ETEN

Amsterdam, juli 2007 ­ De succesvolle Amsterdam Restaurant Week in maart van de online restaurantgids Diningcity.com, krijgt van 27 augustus tot en met 2 september al een vervolg. Geniet van een driegangen diner op topniveau voor 25 euro en een lunchmenu voor 20 euro. Naast Amsterdam kunnen culinaire liefhebbers nu ook in Den Haag, Rotterdam, regio Haarlem en regio Utrecht/'t Gooi profiteren van dit fantastische culinaire concept. Reserveren kan vanaf morgen 1 augustus vanaf 15.00 uur alléén via www.restaurantweek.nl.

Perfecte formule: goedkoop luxe uit eten
Iedereen die na de zomervakantie krap bij kas zit en tóch lekker uit eten wil, is de Restaurant Week van 27 augustus tot en met 2 september, de perfecte formule om op een feestelijke en zeer aantrekkelijk geprijsde manier kennis maken met de kookkunsten van toprestaurants. Onder de deelnemende eettempels bevinden zich de betere restaurants van Nederland zoals Le Garage van TV-Chef Joop Braakhekke, Visaandeschelde en het Okura hotel in Amsterdam. Ook de met een Michelinster bekroonde restaurants De Nederlanden in Vreeland a/d Vecht, Le Cirque in Scheveningen (van top-chef Robert Kranenborg) en Cheval Blanc in Heemstede serveren een speciaal Restaurant Week menu. In Rotterdam kunnen liefhebbers onder andere terecht bij toprestaurant Amarone van topchef Gert Blom en meestergastheer Harry Baas. Uitgebreide lunchmenu's staan al voor 20 euro op de kaart.

Oppasservice en singleavond
Voor ouders die rustig willen tafelen of geen kinderoppas hebben, is er tijdens de Restaurant Week in Amsterdam alle dagen een speciale oppasservice onder begeleiding van de professionele kinderopvang 'Uk'. Kinderen van 0-13 jaar kunnen tussen 18:30 en 23:30 uur verblijven op een mooie locatie hartje centrum tegen een vergoeding van ¤ 7,50 per uur. Inschrijven is mogelijk vanaf 1 augustus op www.restaurantweek.nl/kinderopvang. Ook zijn er speciale Singlesavonden in drie steden verzorgd door professioneel datingbureau 'ZullenWij'. Voor alleenstaanden die gezellig samen willen dineren is er een singleavond in Amsterdam op dinsdag 28 augustus in Restaurant Bar&Club Rain, in Rotterdam op woensdag 29 augustus in restaurant Level en op donderdag 30 augustus in Utrecht in een trendy restaurant. Meer informatie en reserveren vanaf 1 augustus op www.restaurantweek.nl/singles.

Reserveren
Reserveren voor deze culinaire happening kan vanaf 1 augustus 15.00 uur via de website www.restaurantweek.nl.

DiningCity.com is een toonaangevende online restaurantgids, gestart in 1998 en momenteel actief in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Haarlem, Antwerpen, Madrid, Geneve, Rome, New York en zelfs in Hong Kong. Bezoekers van de website kunnen restaurants zoeken op prijsklasse, soort keuken, ligging en sfeer. Informatie over de restaurants wordt gepresenteerd aan de hand van foto's, menu's en interactieve mogelijkheden zoals online reserveren en virtuele tours. Wat DiningCity.com onderscheidt, is de combinatie van aantrekkelijk en aansprekend beeld en de interactieve mogelijkheden. Zie ook www.diningcity.com.

Noot voor de reactie, niet bestemd voor publicatie: Alvast zin in een voorproefje? Geïnteresseerde pers kan in de periode van 1 augustus tot en met 26 augustus genieten van een 'proefdiner' in een speciaal geselecteerd toprestaurant in de regio van uw keuze. Aanmelden bij Tessa aan de Stegge van USP Marketing PR (onderstaande gegevens). Er is een beperkt aantal persdiners beschikbaar.

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u een bezoek brengen aan de persafdeling op http://www.restaurantsweek.nl/pers of contact opnemen met:

DiningCity.com
Contactpersonen: Jeroen van den Brink / Floris van Altena Telefoonnummers: 020 486 67 29 / 06 24 24 60 37 / 06 43 65 79 84 Email: jeroen.van.den.brink@diningcity.com / floris.van.altena@diningcity.com

USP Marketing PR
Contactpersonen: Tessa aan de Stegge / Charlotte Rings Telefoonnummer: 020 42 32 882
Email: tessa@usp.nl/ charlotte@usp.nl