Gemeente Aalten


07-08-2007
Scootmobiel behendigheidsproef
Dit jaar willen we u graag weer uitnodigen voor een scootmobiel behendigheidsproef op maandag 27 augustus 2007 om 14.00 uur bij Careaz Dr. Jenny.

Geachte scootmobiel bezit(s)ter,

Dit jaar willen we u graag weer uitnodigen voor een scootmobiel behendigheidsproef op maandag 27 augustus 2007 om 14.00 uur bij Careaz Dr. Jenny.

Veilig Verkeer Nederland verzorgt samen met Steven van der Wal een diaserie met verschillende plaatselijke verkeerssituaties. Aansluitend is er op de parkeerplaats van transportbedrijf Netwerk aan de Anholtseweg 26^b een behendigheidsproef. Dit alles onder het genot van muziek en een hapje en een drankje. Na afloop is er een gezamenlijke afsluiting in het Grand Café van Careaz Dr. Jenny, waarbij iedere deelnemer een kleine attentie ontvangt.

Deelname aan deze activiteit is echter voor eigen risico.

Er zijn geen kosten aan verbonden maar bij minder dan 10 deelnemers zal de middag komen te vervallen. Bij slecht weer wordt de middag verschoven naar maandag 3 september 2007.

Bij deelname verzoeken wij u onderstaande strook vóór maandag 20 augustus 2007 in te leveren bij de receptie van Careaz Dr. Jenny.

Wij hopen op uw komst.

Met vriendelijke groet,

Veilig Verkeer Nederland, Careaz Dr. Jenny en overige medewerkers.



---

------------------------------------
OS Ik neem deel aan de behendigheidsproef op maandag 27 augustus 2007 en ben die dag om 14.00 uur aanwezig bij Careaz Dr. Jenny, Veensgracht
1, te Dinxperlo.

Naam :______________________________________________________________

Adres :______________________________________________________________

Telefoonnr.
:______________________________________________________________