Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

10.000 extra couverts beschikbaar

Tweede Restaurant week wederom succes

27 augustus tot en met 2 september

Amsterdam, 14 augustus 2007 - De zomer editie van de Restaurant Week van de online restaurantgids Diningcity.com is wederom een groot succes. Met 2600 bezoekers per seconde en ruim 50.000 reserveringen binnen twee weken lijkt deze tweede editie van dit culinaire festijn alle records te verbreken. Daarom heeft de organisatie besloten 10.000 extra couverts aan te bieden. Van 27 augustus tot en met 2 september kunnen culinaire liefhebbers in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, regio Haarlem en regio Utrecht/'t Gooi genieten van een top driegangen diner voor 25 euro en een lunchmenu voor 20 euro. Reserveren kan alléén via www.restaurantweek.nl.

10.000 extra couverts
Het succes van de tweede Restaurant Week is ongekend: in het eerste kwartier na de lancering telde de website www.restaurantweek.nl 2.600 bezoekers per seconde! Inmiddels zijn er al ruim 50.000 couverts gereserveerd, dit in een kleine twee weken tijd. De organisatie - online restaurantgids Diningcity.com - alsmede de deelnemende restaurants tijdens de Restaurant Week zijn erg tevreden met dit verpletterende succes. Wie nog geen reservering heeft gemaakt, heeft nog steeds alle gelegenheid om deel te nemen aan de Restaurant Week. Op 15 augustus om 15:00 biedt de organisatie 10.000 extra plaatsen aan bij onder andere Het Rosarium, toprestaurant Voorbijheteinde en BIHP in Amsterdam. Maar ook bij restaurant B&W in Capelle a/d Ijssel , Des Indes in Den Haag, de Nonnerie in Maarssen en sterrenrestaurant Cheval Blanc in Heemstede is er nog kans om te reserveren voor dit culinaire topevenement.

Zakelijk lunchen en flirten met singles
Zakelijke lunchliefhebbers opgelet, de Restaurant Week biedt ook uitgebreide lunchmogelijkheden. Zo serveren toprestaurants als Altmann, The College Hotel, De jonge Dikkert en de welbekende Franse brasserie FLO in Amsterdam uitstekende lunchmenu's voor 20 euro. Voor wie wat wil flirten tussen de culinaire hoogstandjes door, is er op dinsdag een speciale Singlesavond in Amsterdam, op woensdag in Rotterdam en op donderdag in Utrecht, verzorgd door professioneel datingbureau 'ZullenWij'. Voor alle ouders die romantisch zonder de kinderen willen tafelen, is er in Amsterdam alle dagen een speciale oppasservice. Reserveren kan op www.restaurantweek.nl.

DiningCity.com is een toonaangevende online restaurantgids, gestart in 1998 en momenteel actief in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Haarlem, Antwerpen, Madrid, Geneve, Rome, New York en zelfs in Hong Kong. Bezoekers van de website kunnen restaurants zoeken op prijsklasse, soort keuken, ligging en sfeer. Informatie over de restaurants wordt gepresenteerd aan de hand van foto's, menu's en interactieve mogelijkheden zoals online reserveren en virtuele tours. Wat DiningCity.com onderscheidt, is de combinatie van aantrekkelijk en aansprekend beeld en de interactieve mogelijkheden. Zie ook www.diningcity.com.

Noot voor de reactie, niet bestemd voor publicatie: Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u een bezoek brengen aan de persafdeling op http://www.restaurantsweek.nl/pers of contact opnemen met:

DiningCity.com
Contactpersonen: Jeroen van den Brink / Floris van Altena Telefoonnummers: 020 486 67 29 / 06 24 24 60 37 / 06 43 65 79 84 Email: jeroen.van.den.brink@diningcity.com / floris.van.altena@diningcity.com

USP Marketing PR
Contactpersonen: Tessa aan de Stegge / Charlotte Rings Telefoonnummer: 020 42 32 882
Email: tessa@usp.nl/ charlotte@usp.nl

---- --