Provincie Groningen

Stremming provinciale weg N388 bij Zoutkamp 21 augustus 2007

De provinciale weg N388, bij Zoutkamp, is van maandag 27 augustus tot en met vrijdag 28 september gestremd voor het doorgaande verkeer. In deze periode pleegt de provincie Groningen onderhoud aan de weg en beide bruggen in Zoutkamp. Van 27 augustus tot en met 9 september kan bestemmingsverkeer Zoutkamp bereiken vanuit Grijpskerk (dus vanuit het Zuiden). Na 7 september is Zoutkamp voor bestemmingsverkeer bereikbaar vanuit Ulrum (dus vanuit het Noorden).

De Provincie vervangt het wegdek van de Hunsingoweg, van de brug bij de Hunsingosluis tot aan de sluisweg, van 27 tot en met 31 augustus. De weg is in die periode volledig gestremd. De Provincie brengt een nieuwe slijtlaag aan op de draaibrug over de Hunsingosluis van 3 tot en met 7 september. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik blijven maken van de brug.

Vanwege schilderwerkzaamheden is de brug bij de Reitdiepsluis van 3 tot en met 7 september alleen begaanbaar voor bestemmingsverkeer naar Zoutkamp. Vanaf 10 tot en met 28 september is de N388 vanaf de brug over de Reitdiepsluis tot aan de afslag naar Grijpskerk gestremd voor alle verkeer, behalve voor fietsers en voetgangers. De provincie brengt dan een nieuwe slijtlaag aan op deze brug en rondt de schilderwerkzaamheden af. De provincie herstelt ook het asfalt van de Nittersweg, brengt daar bermbeton aan en zet de betonbanden weer recht.

20 augustus 2007