Digitale Gemeente Houten

Heiwerkzaamheden langs het spoor in Houten

maandag 20 augustus 2007 - Bron: ProRail

In de periode van maandag 27 augustus tot en met vrijdag 14 september vinden er heiwerkzaamheden plaats langs het spoor ter hoogte van Rondweg Noord en aan de westzijde van het spoor ter hoogte van het spoorviaduct over De Koppeling. Deze heiwerkzaamheden zijn noodzakelijk voor de aanleg van de fundering voor de nieuwe spoorviaducten ter hoogte van Rondweg Noord en De Koppeling. De spoorviaducten worden gebouwd vanwege de spoorverdubbeling van twee naar vier sporen in Houten.

Heiwerkzaamheden
De werkzaamheden voor de aanleg van de spoorverdubbeling zijn sinds februari 2007 in volle gang. Het heien van buispalen, ten behoeve van de fundering van de diverse nieuwe bouwwerken, is ook een onderdeel van de benodigde werkzaamheden. De heiwerkzaamheden gaan over een periode van zon drie jaar, verspreidt in tijd en locatie, plaatsvinden langs het spoor.

Geluidsoverlast
De heiwerkzaamheden die in de bovengenoemde periode plaatsvinden worden overdag, tijdens de reguliere werktijden, uitgevoerd. Heiwerkzaamheden veroorzaken geluidsoverlast.

Meer informatie en standaard werktijden
Voor de meest actuele informatie over de spoorwerkzaamheden, zie de website: www.prorail.nl. De standaardwerktijden aan het spoor zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.00 19.00 uur. Indien er vragen zijn over de werkzaamheden van ProRail in Houten, mail dan publiekszaken@houten.nl, of bel 030 6392 611 (tijdens kantoortijden) of naar het Meldpunt Openbare Ruimte in Houten op 0800 3990 000 (buiten kantoortijden).

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2007 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).