Informatie Beheer Groep

Groningen, 20 augustus 2007

Servicekantoor IB-Groep verhuist in Amsterdam

Het servicekantoor van de IB-Groep in Amsterdam verlaat haar plek aan de Anne Frankstraat. Op maandag 27 augustus opent het kantoor haar deuren op een nieuwe locatie: Ottho Heldringstraat 5, 1066 AZ Amsterdam.

Bij het servicekantoor kunnen klanten terecht met vragen over onder meer studiefinanciering, de OV-studentenkaart en tegemoetkoming schoolkosten. Het servicekantoor is op werkdagen geopend van 9.00 tot 17.00 uur. De IB-Groep is ook bereikbaar via www.ib-groep.nl, of via de IB-Groep infolijn (050) 599 77 55.

De IB-Groep voert voor het ministerie van OCW onder andere wetten en regelingen uit op het gebied van studiefinanciering en tegemoetkoming schoolkosten, het beheer en de uitwisseling van gegevens gekoppeld aan het onderwijsnummer, de aanmelding en plaatsing van eerstejaarsstudenten, de loting voor fixusopleidingen, diploma-erkenning en -legalisatie, en de organisatie van examens. Voor de ministeries van VROM en Justitie voert de IB-Groep activiteiten uit op het gebied van inburgering.