Travel Unie International Nederland N.V.

INFORMATIE OP MAAT TIJDENS SPECIALE ZUID-AFRIKA INFORMATIEAVOND

Rijswijk, maandag 27 augustus 2007 - Op dinsdagavond 21 augustus organiseerde Holland International Reisbureau Middelburg in samenwerking met Holland International, het Zuid-Afrikaans verkeersbureau en de lokale slijterij â12% of meerâ uit Middelburg een informatieavond over Zuid-Afrika. Tijdens deze avond waren er ruim honderd belangstellende consumenten, die zich graag uitgebreid lieten voorlichten over de mogelijkheden van deze prachtige bestemming.

De aanwezigen konden bij binnenkomst een kaartje invullen waarop ze konden aangeven over welke streken of plaatsen in Zuid-Afrika ze meer informatie zouden willen ontvangen. Aan het eind van de avond werden uit de ingeleverde briefjes de winnaars getrokken die daarmee flessen Zuid-Afrikaanse wijn en reisboeken over Afrika (Kaapstad en de wijnstreken) wonnen. In de dagen na de informatieavond kregen de belangstellenden een informatie-pakket 'op maat' thuis gestuurd, helemaal toegespitst op de persoonlijke wensen van de betreffende consument. Ook konden er gedurende de avond heerlijk witte, rode en rosé Zuid-Afrikaanse wijnen geproefd worden.

Aan het eind van de avond werd een rechtstreekse verbinding gemaakt met Willemijn Jumelet in Zuid-Afrika. Deze van oorsprong Middelburgse dame woont al jaren in Kaapstad en heeft onder meer een reisboek geschreven voor de Dominicus-serie over Kaapstad. Door middel van de rechtstreekse verbinding konden de aanwezigen 'live' vragen stellen aan Willemijn, waarvan gretig gebruik werd gemaakt.