Provincie Zeeland

Persberichten

24-08-2007: Verkeershinder tussen Heinkenszand en 's-Heerenhoek N667

Van maandag 27 augustus 2007 tot zaterdag 29 september 2007 voert de Provincie Zeeland werkzaamheden uit op de Heinkenszandseweg tussen Heinkenszand en 's-Heerenhoek op de N667. Het verkeer dient ter plaatse rekening te houden met wegomleidingen.

Wegafsluiting/verkeersomleiding

De weg wordt per fase afgesloten zodat het plaatselijk verkeer zoveel mogelijk van de weg gebruik kan maken op de gedeelten die vrij van werkzaamheden zijn. Voor elk afgesloten vak is er een omleiding. Het doorgaande verkeer volgt de omleiding via de Drieweg, Sloeweg, Stoofweg en Middelburgsestraat. De omleidingen staan met borden aangegeven. Op het fietspad worden geen werkzaamheden uitgevoerd.

Werkzaamheden in drie fasen

De werkzaamheden worden in drie fasen uitgevoerd. Fase 1: Het gedeelte vanaf de Drieweg (N665) tot de Eendvogelstraat bij Heinkenszand.
Fase 2: Het gedeelte tussen Westdijk/Oude Zanddijk en Beeldhoeveweg. Fase 3: Het gedeelte tussen de Nassauweg en de bebouwde kom van 's-Heerenhoek (Molendijk).

In het eerste gedeelte (fase 1) wordt voornamelijk nieuw asfalt aangebracht en krijgt de weg nieuwe belijning. Dit zal ongeveer één week in beslag nemen.
Bij fase 2 en fase 3 wordt een laag asfalt afgefreesd en nieuw asfalt aangebracht. Vervolgens komt ook hier nieuwe belijning. In fase 2 voert men ook reparaties uit aan de rotonde bij de aansluiting Westdijk/Oude Zanddijk. De werken in fase 2 duren twee weken en voor fase 3 is dat ook ongeveer 2 weken

24 augustus 2007, Amanda Slabbekoorn-Flohr, (0118) 631857,