Ingezonden persbericht


Hopling Technologies stelt Bob Kok aan als Directeur Stedelijke Netwerken

Almere, 27 augustus, 2007 - Hopling Technologies, een snelgroeiende en succesvolle onderneming in IP-based draadloze netwerken voor bedrijven, netwerk operators en service providers, heeft Bob Kok aangesteld als Directeur Stedelijke Netwerken.

Voor zijn komst bij Hopling Technologies, was Bob oprichter en directeur van Set Wireless. Bij Set Wireless is hij de afgelopen 6 jaar verantwoordelijk geweest voor de zeer succesvolle groei van het bedrijf. Set Wireless heeft zich inmiddels gevestigd als internationale partij gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van draadloze netwerken.

Bij Hopling Technologies is Bob verantwoordelijk voor de stedelijke netwerken, een van de belangrijkste afzetmarkten voor het bedrijf. Het stedelijke netwerk, gebaseerd op het unieke draadloze mesh netwerk van Hopling Technologies, is de nieuwe digitale snelweg voor de moderne stad. Moderne draadloze netwerken voldoen uitstekend aan de eisen voor breedbandige communicatie in stedelijke omgevingen. Door het plaatsen van 'ethernet ports' - gemakkelijk, veilig en betaalbaar-, ontstaat een naadloos netwerk, dat een essentiële rol in elk privé en publiek netwerk van een stad zal vervullen bij de huidige trend van toenemende draadloze communicatie.

"De stedelijke netwerken markt is voor Hopling Technologies een zeer belangrijke business en wij zijn daarom blij dat Bob ons team komt versterken met zijn expertise en jarenlange ervaring in sales," aldus Peter Calis, Chief Operating Officer bij Hopling Technologies. "Stedelijke netwerken zijn essentieel voor tal van diensten van een klantvriendelijker overheid en bieden niet alleen een infrastructuur als alternatief voor het huidige kabelnet maar ook voor de bezoekende toerist en de zakelijke gebruiker."

Bob heeft International Marketing Management gestudeerd en heeft meer dan 12 jaar in de ICT omgeving gewerkt. In zijn vorige functies was hij onder meer manager van multinationale accounts in de ICT voor mobile en wireless oplossingen.

Over Hopling Technologies

Hopling Technologies is een leading company in IP-based draadloze netwerken voor ondernemingen, operators en service providers. Het bedrijf levert carrier-grade hotspot en meshed network oplossingen. Deze zijn geschikt voor stedelijke gebieden, draadloze lokale netwerken, de 'last mile', mobiele breedband oplossingen, video surveillance, IP-based mobiele telefonie (VoIP) en evenementen. Hopling Technologies biedt WiMAX-ready end-to-end oplossingen gebaseerd op de nieuwe Hopling Metro Topology. Hopling Technologies is actief lid van het WiMAX Forum.