Gerard ten Barge nieuwe Financial Controller bij Comsys


SOESTERBERG, 20070827 -- Comsys heeft per 1 augustus Gerard ten Barge aangesteld als nieuwe Group Financial Controller. Binnen deze functie is Ten Barge verantwoordelijk voor management- en financiële rapportage van de Nederlandse en buitenlandse vestigingen. Daarnaast is hij betrokken bij de realisatie van de Comsys groeistrategie die middels special projects en participaties in zowel Nederland als het buitenland wordt geïmplementeerd. Ten Barge had eerder financiële functies bij debitel Shop B.V. en debitel Nederland B.V. en was werkzaam bij Accountants & Belastingadviseurs Berk.

"De internationale groei van Comsys maakt de organisatie en de functie zeer uitdagend", aldus Gerard ten Barge. "Uit ervaring weet ik dat de IT- en telecombranche voortdurend in beweging is en dat er daardoor veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Daarbij stel ik ten doel om vanuit financieel perspectief de groei van de organisatie te kunnen begeleiden door te zorgen dat processen, procedures en systemen optimaal zijn ingericht op de groeiende organisatie."

Over Comsys

Comsys is specialist in interactieve telefonie en levert telecommunicatie producten en hosted services in de convergerende omgevingen van IN, 3G en VoIP netwerken voor mobile en fixed line operators, MVNO's en callcenters. Comsys is daarnaast de enige Europese Service Provider met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en hosten van interactive media services.

Comsys beschikt over hosted service centra op 7 locaties verspreid over Europa. Voor de callcenter en mediabranche levert Comsys een reeks snel inzetbare oplossingen voor het verbeteren van de bereikbaarheid, het efficiënt inzetten van mensen en middelen en het realiseren van (opbrengstgenererende) interactieve telecommunicatie concepten. Ook voor andere specifieke branches en toepassingen ontwikkelt Comsys deze oplossingen op het gebied van Voice, Web en Mobile. Voor meer informatie: www.comsys.net .





Comsys