100.000ste Buurtmail abonnee voor Buurtlink.nl


Iedere week het laatste nieuws over de buurt

'S-GRAVELAND, 20070827 -- Buurtlink.nl heeft haar 100.000ste Buurtmail abonnee deze week welkom mogen heten. Bezoekers van de website kunnen zich gratis abonneren op deze wekelijkse e-mail nieuwsbrief met nieuws over hun eigen buurt. De e-mail nieuwsbrief is in februari geïntroduceerd en wordt erg goed gelezen.

Op Buurtlink.nl kunnen buurtbewoners met elkaar in contact komen om allerlei zaken te bespreken en om elkaar te informeren. Buurtmail abonnees krijgen wekelijks een digitale nieuwsbrief als er nieuwe berichten zijn geplaatst in hun buurt. " De snelle groei van het aantal bezoekers en Buurtmail abonnees geeft aan dat er grote behoefte is aan onderling contact en informatie in buurten en wijken. Onderzoek heeft dit al meermaals uitgewezen, maar het is prettig om te constateren dat Buurtlink.nl in deze behoefte kan voorzien", aldus Marck Feller, directeur van Buurtlink.nl.

Wat is Buurtlink.nl?
Buurtlink.nl is je buurt op internet. Na het intoetsen van de postcode krijgt de bezoeker allerlei informatie over zijn buurt. Op deze website kan iedere buurtbewoner lezen - én schrijven - wat er in de buurt gaande is. Buurtlink.nl biedt een platform voor burgerjournalistiek. Het laatste nieuws in de buurt, berichten en reacties van medebewoners, tweede-handsspullen in de buurt, veiligheid (politieberichten) en buurtactiviteiten zijn voorbeelden van onderwerpen die er te vinden zijn.

Buurtlink.nl is een activiteit van Stichting Buurtlink. De stichting is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk en heeft als doel om de sociale cohesie in de samenleving te bevorderen door middel van een website. Stichting Buurtlink is vaste beneficiënt van de Nationale Postcode Loterij. Stichting Buurtlink is gevestigd in 's-Graveland en heeft negen werknemers.





Ingezonden persbericht