Gemeente Bussum

Onderhoud aan het asfalt

Maandag 27 augustus en dinsdag 28 augustus 2007 wordt erop vier locaties in de gemeente Bussum asfaltwerkzaamheden uitgevoerd. Het gaat hier om werkzaamheden aan de Laarderweg (van de Ceintuurbaan tot aan de Lange Heul), het Gaslaantje, Koningslaan (van de Koedijklaan tot de Gooilandseweg) en de Olmenlaan.

Tijdens deze werkzaamheden worden de wegen voor het doorgaand rijverkeer afgesloten.

Tijdens de jaarlijkse weginspectie die de afdeling Wijkbeheer, is gebleken dat het asfalt ernstig beschadigd is.

Om verder verval te voorkomen en de veiligheid van de weggebruikers te kunnen blijven garanderen, wordt dit gerepareerd.

De planning is als volgt.

Maandag 27 augustus wordt de beschadigde laag asfalt verwijderd.

Dinsdag 28 augustus wordt er een nieuwe laag asfalt aangebracht en wanner de weersomstandigheden het toelaten worden de wegen aan het einde van de middag weer vrij gegeven voor verkeer.

Omleidingsroute laarderweg:

Tijdens de werkzaamheden aan de Laarderweg wordt het verkeer van en naar de Ceintuurbaan via de T.B. Huurmanlaan en de P.M.R. Versteeghstraat door middel van bebording geleid.

Afsluiting parkeergarage:

De werkzaamheden in de Olmenlaan spelen zich af in de S-bocht.

Door de werkzaamheden zal parkeergarage De Olmen op beide dagen van 07:00 uur tot 12:00 uur niet te gebruiken zijn.

Om de werkzaamheden zo spoedig mogelijk te laten verlopen en de overlast tot een minimum te beperken, verzoeken wij u deze dagen uw auto buiten de aangegeven gebieden te parkeren.

Voor eventuele vragen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de opzichter van de afdeling wijkbeheer, de heer K. Meerman, te bereiken via de servicelijn op telefoonnummer 035-69288 98.