RTL Group

Relaties aan het wankelen en gemeen spel in nieuw seizoen 'Goede Tijden, Slechte Tijden' bij RTL 4

In de laatste aflevering van het afgelopen seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden bevonden de bewoners van Meerdijk zich op het eindexamenfeest van Nina en Florien. Alle verhaallijnen kwamen hier tot een spannend hoogtepunt en de kijker ging de zomer in met veel onbeantwoorde vragen. Wie wordt er neergestoken door Vadim: Jack of Bing? Overleeft Robert de harststilstand die Ludo onbedoeld veroorzaakte? En wat gebeurt er met Charlie nu ze weet dat Valentijn haar zoon niet is? Vanaf maandag 27 augustus wanneer alweer het 18e seizoen van Neerlands meest populaire en langstlopende soap ingaat, krijgt de kijker antwoord op alle vragen.

Wat een fantastisch eindexamenfeest had moeten worden, loopt voor een aantal Meerdijkers uit op een tragedie. Vadim heeft met zijn mes levensgevaarlijke verwondingen toegebracht. Maar de vraag is bij wie? Als hij zijn slachtoffer omdraait, ziet hij wie hij heeft neergestoken. Is het Jack, zijn aartsvijand met wie hij af wilde rekenen? Of is het de onschuldige Bing?

Ook Robert vecht voor zijn leven nadat hij door toedoen van Ludo een hartstilstand kreeg. Janine probeert ondertussen wanhopig duidelijk te maken dat ze echt geen relatie heeft met Robert. Maar niemand wil haar geloven. De ruzie met haar vriendin Barbara loopt daardoor op tot boven het kookpunt. Haar huwelijk met Ludo begint flink te wankelen wanneer ze er achter dreigt te komen dat Ludo de veroorzaker is van Roberts levensgevaar.

Het grote brein achter alle onrust is Dian. En haar spel is nog lang niet uitgespeeld. Ze richt haar pijlen ook op Ludo's zoon Nick en zijn vriendin Lorena, die vervolgens voor een moeilijke keuze komt te staan.

Nick weet intussen nog steeds niet dat Charlie de uitslag binnen heeft van het DNA onderzoek. Valentijn is niet hun zoon zo blijkt en Charlie is in alle staten. Jack weerhoudt haar ervan Nick de waarheid te vertellen en vervolgens smeedt hij een plan dat alle grenzen overschrijdt.

Uitzending: vanaf maandag 27 augustus, tussen 20.00 en 20.30 uur.
---

Noot aan de redactie: Fotomateriaal is op te vragen bij RTL Nederland Mediadocumentatie, (035) 6718 553. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susanne van der Klugt, Interne & Externe Communicatie RTL Nederland via tel. 035-6718939 of via susanne.van.der.klugt@rtl.nl.