RTL Group

RTL Boulevard breidt uit

Meer ruimte voor meer deskundigen

Het succesvolle RTL 4-programma RTL Boulevard gaat bij de start van het nieuwe seizoen, op maandag 27 augustus, uitbreiden. Niet alleen wordt de poule van deskundigen vergroot, het zal ook regelmatig voorkomen dat de originele studio-opstelling van drie personen wordt vervangen door een decor voor vier, zodat een extra deskundige of gast uit de actualiteit kan aanschuiven.

De huidige vaste RTL Boulevard-familie wordt hiervoor aangevuld met o.a. Daphne Deckers (dinsdag haar debuut) en RTL Voetbal-presentator Humberto Tan. Paul de Leeuw neemt vrijdag 31 augustus een keer plaats op de nieuwe, vierde kruk in de studio. Irene Moors en Winston Gerschtanowitz vervangen Daphne Bunskoek bij haar afwezigheid.

Daarnaast komt er meer ruimte voor langere reportages en actuele themas, en wordt de bekende tune in beeld en geluid gemoderniseerd. Het gasthoofdredacteurschap komt gewoon weer terug, evenals de vele primeurs en de bijbehorende snedige doch immer deskundige opinies.

Uitzending: RTL 4, vanaf maandag 27 augustus, elke werkdag tussen 18.35 en 19.30 uur.

Website: www.rtl.nl/rtlboulevard

---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, persdienst RTL Nederland via tel. 035 - 6718879 of jaap.paulsen@rtl.nl.