Ingezonden persbericht


Persbericht

Vraag naar supply chain-oplossingen van Manhattan Associates blijft wereldwijd toenemen

Nieuwegein - 27 augustus 2007 - De wereldwijde vraag naar supply chain-oplossingen van Manhattan Associates (NASDAQ:MANH), opererend op het Microsoft-platform, wordt steeds verder uitgebouwd. De oplossingen van Manhattan Associates voldoen aan de behoeften van klanten met complexe supply chains, een multinationale werking en krachtige computing-vereisten.

'Manhattan Associates en Microsoft werken al meer dan vijf jaar samen om innovatieve technologische oplossingen te bieden aan verticale markten. We zijn erg verheugd over de samenwerking met Manhattan Associates om opkomende markten zoals Rusland te verkennen", zegt Brian J. Scott, vice president bij Microsoft Corp. "We hebben er alle vertrouwen in dat onze klanten voordeel halen uit het stroomlijnen van processen en de integratie van best practices, wat door onze technologieën mogelijk gemaakt wordt bij wereldwijde supply chain-verrichtingen".

Een internationale groep van innovatieve bedrijven heeft gekozen voor de oplossingen van Manhattan Associates, gebouwd op het Microsoft-platform, om de efficiëntie van hun supply chains een stimulans te geven, de ROI op hun technologische investering te maximaliseren en een optimale dienstverlening aan klanten te leveren. Een selectie van deze ondernemingen is:
* MOL Logistics, één van de grootste externe logistieke dienstverleners ter wereld;
* TW Logistics, een toonaangevende logistieke dienstverlener in Chili die warehousing, transport en value-added diensten voor ontvlambare en chemische producten aanbiedt;
* Mitsubishi Corporation LT, een leverancier van logistieke diensten die bijdraagt tot het vergroten van de capaciteit van Japan's grootste handels- en beleggingsbedrijf;
* KGL Logistics, één van de marktleiders op het gebied van internationale logistieke diensten in het Midden-Oosten;
* Kolok, een Zuid-Afrikaanse groothandelaar van verbruiksapparatuur voor computers;
* Magna Pacific, de grootste onafhankelijke distributeur van DVD's in Australië en Nieuw-Zeeland.

"Elk van deze bedrijven is een leider en innovator in de eigen industrie en regio en allemaal begrijpen ze de strategische waarde van hun supply chains", zegt Jan Heijblom, Sales Manager Central Europe van Manhattan Associates. "Manhattan Associates is er trots op te mogen samenwerken met deze innovatoren."

Vorige maand behaalde Manhattan Associates een certificatie in het nieuwe 'Certified for Microsoft Dynamics'-programma. Manhattan Associates blijft een 'early adaptor' van Microsoft-technologie en heeft recentelijk Microsoft's Window Presentation Foundation in de gebruikersinterface opgenomen. Manhattan Associates kan daardoor voordeel halen uit Microsoft's meest recente grafische gebruikersinterface om zijn wereldwijde supply chain-applicaties meer intuïtief en gebruiksvriendelijk te maken.

Over Manhattan Associates, Inc.
Manhattan Associates biedt wereldwijde supply chain-oplossingen aan organisaties die supply chain-software, -processen en -technologie als strategische voorwaarden voor marktleiderschap beschouwen. Het software-portfolio van het bedrijf omvat vijf essentiële productgroepen voor de supply chain: Planning en Forecasting, Inventory Optimisation, Order Lifecycle Management, Transportation Lifecycle Management en Distribution Management. Deze productgroepen worden verbeterd door Platform Applications - waaronder Supply Chain Intelligence, Supply Chain Visibility en Supply Chain Event Management - die de informatie en processen organiseren en aanleveren die nodig zijn om supply chains te optimaliseren over functies en locaties heen, zowel binnen als buiten een onderneming. Een Supply Chain Process Platform biedt een complete architectuur die flexibiliteit en schaalbaarheid bevordert en tegelijk de kosten van de implementatie, evolutie en ondersteuning van de oplossing tot een minimum beperkt. Ruim 1200 klanten gebruiken wereldwijd de complete supply chain-oplossingen voor het verbeteren van hun winstgevendheid en het opbouwen van een duurzaam competitief voordeel. Meer informatie is te vinden op www.manh.com .

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Maud Geerbex van LEWIS - Global Public Relations: Tel: +31 (0) 40 235 4600 Fax: +31 (0) 40 235 4601 E-mail: maudg@lewispr.com www.lewispr.com

Voor meer informatie over Manhattan Associates kunt u contact opnemen met Jan Heijblom, Sales Manager Central Europe van Manhattan Associates: Tel: +31 (0) 30 214 3056 Fax: +31 (0) 30 214 3099 E-mail: jheijblom@manh.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29

5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com