Ingezonden persbericht


IT-veteraan Dick Hoppener aan de slag bij BackupAgent

Delft, 27 augustus 2007 - BackupAgent BV, de innovatieve leverancier van online backup software en services uit Delft, heeft per 1 september Dick Hoppener aangesteld als sales manager. Hoppener is een bekende in de Nederlandse IT-markt en heeft de afgelopen 22 jaar verschillende sales- en managementfuncties bekleed; laatstelijk bij Databasement.

Bij zijn laatste functie heeft Hoppener als medewerker van het eerste uur bijgedragen aan het succes van Databasement, en heeft verschillende productlijnen geïntroduceerd. Daarvoor was Hoppener onder meer werkzaam als Commercieel Manager bij EDS Memorex, bij TOTALe Nederland BV en Simac.

Hoppener is erg enthousiast over zijn aanstelling bij BackupAgent: "Het is een geweldige uitdaging om deel uit te maken van een jong bedrijf met een uniek kwaliteitsproduct. De groeipotentie is enorm, de markt voor online back up is razendsnel volwassen aan het worden. Er zijn wereldwijd slechts een handvol fabrikanten en het momentum is zeer zeker nu".

Roland Sars, directeur Sales en Marketing van BackupAgent: "Dick is een geweldige aanwinst. Hij heeft enorme ervaring en kennis in storage oplossingen in het uitbouwen van een distributie- en reseller-kanaal, een kanaal waar BackupAgent zich nu op aan het richten is. De geprognosticeerde groeiverwachtingen voor het komende jaar zijn meer als uitstekend en we hebben er alle vertrouwen in dat er uitermate succesvolle samenwerkingsverbanden tot stand gebracht zullen worden.


- Einde persbericht -

Over BackupAgent BV
BackupAgent BV (www.backupagent.com) is een innovatieve, Europese fabrikant van online backup software. BackupAgent biedt een range aan oplossingen die een door het gehele bedrijfsleven ingezet kunnen worden en een volledige bescherming biedt tegen dataverlies. De software is in 2003 geïntroduceerd, en wordt aan de markt aangeboden door ISPs, Hosting partijen, OEMs en VARs. De belangrijkste eigenschappen van de backupoplossing is de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid voor de eindgebruiker en het eenvoudige beheer van de klanten. BackupAgent is gevestigd in Delft en heeft 19 medewerkers.

BackupAgent BV is onlangs verkozen tot 'Meest klantgerichte ondernemer 2007'. BackupAgent BV was onlangs finalist van de 'Red Herring 100 Europe 2007'.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met: Roland Sars
Directeur Sales en Marketing BackupAgent BV
e.: roland.sars@backupagent.com t.: +31-15-2574700