Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

AF&BM presenteert nieuw beeldmerk

De Association of Food & Beverage Management is klaar voor de toekomst!

Woerden, 27 augustus 2007
Er waait een frisse wind door de Association of Food & Beverage Management. Deze vereniging met bijna 100 leden, allen professionals en werkzaam in de gastvrijheidindustrie, timmert hard aan de weg om hun naam nog beter te vestigen en om hét kennisplatform van F&B-management te zijn. Om dit kracht bij te zetten is tevens een nieuw beeldmerk ontwikkeld.

De vereniging heeft onder leiding van het ambitieuze bestuur, dat begin 2006 aantrad, al een aantal belangrijke stappen in de ontwikkeling naar professionalisering op haar naam staan. Begin dit jaar is het secretariaat professioneel uitbesteed aan Koninklijk Horeca Nederland en hebben diverse drukbezochte activiteiten plaatsgevonden, waaronder een meerdaags bezoek aan Brussel. Tijdens dit bezoek aan Brussel is, in het kader van een moderne, eigentijdse uitstraling, het nieuwe beeldmerk aan de leden gepresenteerd. Vol enthousiasme is het nieuwe beeldmerk door hen onthaald. De AF&BM is dan ook klaar voor de toekomst met deze frisse, moderne en nieuwe uitstraling.

Het oude beeldmerk heeft 15 jaar dienst gedaan maar was aan vernieuwing toe. Het resultaat is een strak en eigentijds logo dat de kracht en dynamiek van de vereniging moet weergeven. De letters F&B, daar waar het allemaal om draait, springen er door de opvallende kleur uit en zijn zeer herkenbaar. Daarnaast zijn de letters F&B zo neergezet dat ze boven de figuurlijke schaal van kennis staan. Één van de speerpunten van de AF&BM is namelijk het delen van kennis op gebied van Food & Beverage Management.

De AF&BM is een vereniging die zich bezighoudt met een diversiteit aan onderwerpen en actualiteiten binnen het vakgebied Food & Beverage Management. Naast de mogelijkheid voor het vergroten van kennis, biedt de vereniging ook de mogelijkheid voor het vergroten van het netwerk.

Wilt u meer weten over de activiteiten van de AF&BM of heeft u interesse in een lidmaatschap dan kunt u een informatiebrochure aanvragen bij ons secretariaat door een email te sturen naar info@afbm.nl of door onze website te bezoeken: www.afbm.nl.

Heeft u naar aanleiding van dit persbericht nog aanvullende vragen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de secretaris van de vereniging: Martijn van Dijken, tel: 06 - 553 644 12 of per email: martijnvandijken@afbm.nl


---- --