Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 27 augustus 2007

EDDY EN TESSEL OP ZOEK NAAR EEN PLAYMATE

Eddy heeft al jaren een abonnement op een bekend mannenblad en regelmatig bespreekt hij de foto's van de Playmates met zijn secretaresse Tessel en de luisteraars van het BNN-programma ZoëyZo op 3FM. Dat bracht hem op een idee. Waarom geven we een vrouwelijke luisteraar niet de kans om Playmate te worden?

In de uitzending van gisteren hebben Eddy en Tessel met Playboy-hoofdredacteur Jan Heemskerk afgesproken dat zij voor het eerst op de radio een fotoshoot mogen weggeven. Bovendien bepalen de luisteraars van ZoëyZo wie de winnares wordt. Vrouwelijke luisteraars van ZoëyZo kunnen zich tot 9 september opgeven via www.zoeyzo.nl. Vanaf 9 september maken Tessel en Eddy de hele week in de Coen en Sander show de tien finalisten bekend. Deze tien Playmates in spé krijgen op zaterdag 15 september een 'proefshoot' door een professionele fotograaf op het strand van Bloemendaal. Deze foto's zijn meteen te zien op de site en dan kan er ook gestemd worden. Op dezelfde dag worden de drie finalisten in ZoëyZo bekend gemaakt. Na een stemronde van 24 uur wordt op zondag 16 september de winnares bekend gemaakt, die uiteraard binnenkort in het mannenblad is te bewonderen.

Playmates in spé kunnen zich aanmelden via: zoeyzo.nl. Mannelijke luisteraars die graag op zaterdag 15 september bij de fotoshoots van de tien finalisten aanwezig willen zijn, zijn welkom vanaf 11.30 uur bij strandtent BLM9 in Bloemendaal.

ZoëyZo is elke zaterdag en zondag te beluisteren van 12.00 tot 15.00 uur bij BNN op 3FM.

Meer informatie: BNN Communicatie
Marion van Dam, tel: 035-6555333, e-mail: marion.van.dam@bnn.nl