Zwitserse uitvinder neutraliseert conflict tussen mannen en vrouwen ..

27/08/2007 15:36



Weibel Lift



Zwitserse uitvinder neutraliseert conflict tussen mannen en vrouwen over interieurtrend 'Groot Beeldscherm' -met video-

MENZINGEN, Zwitserland en BERLIJN

De Zwitserse uitvinder Hans Weibel is de uitvinder en patenthouder van de Weibel Precisie Beamer Lift. Dhr. Weibel heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de audio- en video-industrie. Vanwege sterk uiteenlopende ideeën over goede interieurinrichting tussen man en vrouw gelooft Weibel sterk in de markt van de 21ste eeuw voor beamers in woonhuizen en kantoren. (video: http://dvplayer.anp.tv/player/anp(underscore)asx.php?id=13829?=mediaflow?=mediaflow)

Aldus Dhr. Weibel: "Vrouwen houden er niet van om thuis of op kantoor tegen een 'groot zwart scherm' aan te kijken. Het scherm dient zo klein en zo onzichtbaar mogelijk te zijn, vooral als het scherm uit staat. Voor mannen geldt het omgekeerde: het scherm kan voor hen niet groot en zichtbaar genoeg zijn, vooral als het scherm aanstaat. Dit eindeloze gebakkelei tussen mannen en vrouwen is vergelijkbaar met de bekende discussies bij autodealers over de hele wereld."

Dhr. Weibel heeft gelijk gekregen, want de verkoopcijfers van beamers voor thuis en op kantoor zijn de laatste paar jaar gestaag gestegen. Hij heeft er niet alleen voor gezorgd dat zijn beamerliften er goed uitzien, maar tevens een veilige toekomstinvestering ter bescherming van iedere beamer zijn. Zijn Weibel Liften zijn onzichtbaar als de beamer niet in gebruik is. Peuters en huisdieren kunnen niet spelen met een beamer en de bijbehorende draden die allemaal veilig zijn verborgen in het plafond of een kast. En dieven worden niet verleid om een beamer te stelen, die ze niet kunnen zien. Dankzij de Weibel lift is elke beamer 'for your eyes only'.

Nadat Dhr. Weibel zijn droom had verwezenlijkt, heeft hij eerder dit jaar, samen met zijn team, vriend en vijand verrast toen zij de Weibel lift en de oude generatie 'schaarliften' op internationale handelsbeurzen voor publiek demonstreerden. De 'Weibel Lifters' presenteerden hun experimentele machine in Menzingen (Zwitserland), tijdens 'PALME' en 'Dubai Office Interior' in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten) en op de 'CEDIA' in Londen (GB). Hun dagelijks bijgewerkte testresultaten laten zien dat hun machine vergelijkenderwijs al honderd jaar dagelijks in gebruik is. Zij hebben de lift veertigduizend keer zonder enig probleem op en neer laten bewegen.

Bezoekers aan de futuristische Weibel stand worden uitgenodigd om mee te doen aan de Weibel lift wedstrijd om te voorspellen hoe lang de machine zal blijven werken. Zij mogen de Weibel lift zelf laten functioneren, zoveel en zo vaak als ze willen. Dit directe contact overtuigt potentiële klanten van de hoge kwaliteit van de Weibel liften en laat hen zien dat ze gegarandeerd en naadloos werken op alle belangrijke kijkmomenten, zowel zakelijk als privé.

Er is een standaard en een 'customized' model van de Weibel Lift, waardoor deze geschikt is voor elke beamer. Weibel Lift biedt een gemakkelijk te installeren beamerlift oplossing aan, die weinig tot geen onderhoud nodig heeft, een eenvoudige afstandsbediening heeft, en niet vastloopt, met een vijf jaar 'niet goed, geld terug' garantie.

Dhr. Weibel en zijn Zwitsers-Brits-Nederlandse Weibel Lift team hopen u persoonlijk te mogen verwelkomen op 's werelds grootste beurs voor consumentenelektronica, de "Internationale Funk Ausstellung" (IFA), in hal 26, die van 31 augustus tot en met 5 september 2007 zal worden gehouden in Berlijn, Duitsland.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.weibellift.com