Verzamelbericht maandag

's-Hertogenbosch, 27-08-2007

Politie houdt inbreker op heterdaad aan

Boxtel Zondagavond is op een bedrijfsterrein aan de Van Salmstraat een 17-jarige jongen uit Budel aangehouden. De politie trof ter plaatse twee personen die zich op het terrein bevonden. De 17-jarige jongen probeerde te vluchten door over een hek te klimmen, maar werd door de politie aangehouden. De tweede verdachte wist te ontkomen. De verdachte is ingesloten voor nader verhoor en onderzoek.

Politie pakt huiselijk geweld aan

Heusden Zondagmiddag is in een woning in Heusden een 26-jarige man in zijn woonplaats aangehouden. De man wordt verdacht van mishandeling en bedreiging van enkele familieleden eerder deze middag. De verdachte staat bij politie en justitie bekend als zogenaamde veelpleger en is voor nader onderzoek in verzekering gesteld.

Heeswijk-Dinther Zondagavond is in de Meerstraat een 41-jarige man uit Schijndel aangehouden. Hij wordt verdacht van bedreiging van zijn ex-vrouw. De verdachte is voor nader in verzekering gesteld.

Mill Zondagavond is in zijn woning in de gemeente Mill een 32-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van bedreiging van zijn ex-partner. De man is voor verhoor ingesloten.

Bromfietser gaat er vandoor

s-Hertogenbosch Zondagmiddag zag een surveillerende agent in de Polsbroek een bromfietser rijden zonder helm. De agent gaf een stopteken om zijn gegevens te controleren. Terwijl de agent daarmee bezig was, ging de 30-jarige Bosschenaar er vandoor. De man kon even verderop uit de bosjes worden gehaald en is alsnog aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor. Er is proces-verbaal opgemaakt.

Aanhouding na vernieling

Sint Oedenrode In de nacht van zondag op maandag zagen surveillerende agenten dat een jongeman in de Kerkstraat een spiegel van een bromfiets vernielde. De 18-jarige jongen uit Sint Oedenrode is hierop direct aangehouden. Na verhoor op het politiebureau kon hij met een proces-verbaal weer vertrekken.

Politie vordert rijbewijs in

s-Hertogenbosch In de nacht van zondag op maandag is in de Empelsedijk een 46-jarige Bosschenaar aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. De automobilist kreeg een rijverbod van vijf uur en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Wandelaar van snelweg geplukt

Veghel Maandagochtend is op de A50 ter hoogte van Veghel een 38-jarige man uit Polen aangehouden. De man zwalkte over de vluchtstrook en kon zich niet legitimeren. De man is ter vaststelling van zijn identiteit overgebracht naar het politiebureau.