Time : 16:16:37
Date : 27 August 2007
Sender Name: Orqua

CENTRIC biedt nieuwe job aan 49 ex-werknemers van failliete Apem

Ongeveer een maand geleden ondertekende Centric een overnameovereenkomst met de curator van het failliete IT-bedrijf, Apem nv. Centric nam het handelsfonds over en zou daarbij in totaal 172 werknemers overnemen, gespreid in de tijd.

Hoewel de overstap voor de meeste ex-werknemers snel en vlot is verlopen, bleek dit minder gemakkelijk te gaan voor een kleinere groep van 49 mensen van de 'retail-afdeling', voor wie er niet onmiddellijk een job voorhanden was.

Na een moeilijke overgangsperiode - o.a. omdat diverse klantencontracten reeds voor het faillissement bleken te zijn beëindigd - heeft Centric nu ook een oplossing gevonden voor deze laatste 49 ex-werknemers van Apem nv.

Nu de belangrijkste problemen zijn uitgeklaard, liet Centric weten dat zij ook een job kan aanbieden aan de laatste 49 ex-werknemers van Apem nv. Donderdag jl. kregen alle betrokkenen een persoonlijke uitnodiging van Centric om zich aan te bieden om hun nieuwe arbeidsovereenkomst te komen ondertekenen. Om de mensen te overtuigen om op dit aanbod in te gaan, biedt Centric zelfs aan om het loon uit te betalen voor de overgangsperiode.

De Centric-groep is van Nederlandse origine en stelt in totaal ruim 7.700 mensen tewerk. Centric is actief op diverse terreinen, waaronder consultancy, IT solutions, software engineering, e-business, systems integration, managed ICT services en training. Centric stelt in België ongeveer 800 mensen tewerk.

Indien u omtrent dit persbericht verdere info wenst, aarzel dan niet om Dhr. van Waesberghe te contacteren op het nummer 03/222.99.50.