GfK-onderzoek; EM-TE beste Verssupermarkt van Nederland

27/08/2007 16:29



Sligro B.V.



Nieuw en direct op nummer een

EM-TE beste Verssupermarkt van Nederland

Uit het op 25 augustus gepubliceerde jaarlijks onderzoek van GfK Panel Services Benelux komt EM-TE Supermarkten naar voren als beste versverkopende supermarkt van Nederland, vóór Albert Heijn en Deen die respectievelijk tweede en derde werden. Het is voor het eerst dat EM-TE in de meting werd meegenomen en het is daarom des te opvallender dat zij direct de beste van Nederland is geworden. Dit wordt gezien als een bevestiging van het formulebeleid en is een geweldige opsteker en waardering voor alle medewerkers!

De eerste plaats is geen toevalstreffer. De versafdelingen zijn belangrijke pijlers van EM-TE en de formule onderscheidt zich door véél aandacht voor topkwaliteit versproducten, vakkennis van de medewerkers en een persoonlijke service. De afdelingen voor dagverse producten als brood/banket, groenten/fruit, vlees, vis en vleeswaren/kaas zijn groot en overzichtelijk ingericht. Met de combinatie van topkwaliteit producten en vakkundig opgeleide medewerkers heeft EM-TE het vakmanschap en ambacht weer teruggebracht in de supermarkt. De klant staat bij EM-TE centraal. De medewerkers van de supermarkt zijn getraind om hun klanten goed en persoonlijk van dienst te zijn. Je zíet de slager en bakker aan het werk en dat samen met de geur van vers gebakken brood, fijn gegrilde rosbief en volop te proeven producten maakt de versbeleving compleet. EM-TE laat de klanten meedelen in het succes, want naast de altijd al concurrerende prijzen profiteren zij elke week ook nog eens van extra scherpe versaanbiedingen!

Door de overname van Edah-winkels door Sligro Food Group en de ombouw van een deel van die winkels naar EM-TE, groeit de formule van 18 naar ongeveer 80 filialen. Deze supermarkten liggen voornamelijk in het zuidelijk deel van Nederland. De in oktober vorig jaar gestarte ombouwoperatie zal nog dit jaar geheel afgerond worden.

EINDE PERSBERICHT

Voor meer informatie:

Wilco Jansen
Hoofd communicatie
Sligro Food Group Nederland BV
(0413) 34 35 00