Generali

Generali start landelijke radiocampagne

Maandag 27 augustus start Generali voor de tweede maal dit jaar een landelijke reclamecampagne op de radio. De campagne bestaat uit vier verschillende radiocommercials gericht op de ondernemer. Elke commercial zoomt in op één specifiek thema: pensioenoplossingen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, verzuim en het Ondernemersprogramma (pensioen, AO en nabestaandenvoorzieningen).

De commercials zijn tot half september te horen op Radio 1, Radio 3, Sky Radio en een aantal regionale radiozenders. De radiocampagne en de komende printcampagne in de verzekeringsvakpers onderschrijven de positionering van Generali als dé specialist op het gebied van pensioen- en inkomensverzekeringen.

De radiocommercials zijn hieronder te beluisteren.
* radiocommercial AOV

* radiocommercial Ondernemersprogramma

* radiocommercial Pensioen

* radiocommercial Verzuim

Over Generali
Generali verzekeringsgroep nv is sinds 1870 actief op de Nederlandse verzekeringsmarkt. In die ruim 135 jaar is Generali uitgegroeid tot een vooraanstaande pensioen- en inkomensverzekeraar voor ondernemers, ondernemingen en particulieren. In het belang van een optimale dienstverlening werkt zij daarbij samen met het professionele intermediair. Generali onderscheidt zich door een persoonlijke service, betrokken opstelling en accurate administratie. De ruim 450 deskundige medewerkers bepalen het succes van de organisatie. Generali maakt als zelfstandige en solide verzekeraar deel uit van de wereldwijd opererende Generali Group. Eén op de vier Europeanen heeft ten minste één verzekering ondergebracht bij de Generali Group. Meer informatie over Generali vindt u op: www.generali.nl

Publicatiedatum: 27-08-2007

© Generali verzekeringsgroep 2007