Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Corgwell benoemt Teun Sluijters tot partner CPI Governance

Houten, 27 augustus 2007 - Teun Sluijters (43) treedt per 1 september toe als partner bij Corgwell CPI Governance. Daar richt hij zich op Public Governance; het realiseren van goed ondernemingsbestuur binnen de publieke sector.

Sluijters werkte ruim tien jaar als consultant bij Deloitte en daarvoor negen jaar bij de Rijksdienst. Hij heeft ruime ervaring met Public Governance vraagstukken. Zo werkte hij voor Staatsbosbeheer aan het structureren en de aansturing van commerciële activiteiten en ontwierp hij een managementgame voor de verzelfstandiging van Rijkswaterstaat. Sluijters was verantwoordelijk voor diverse cost management projecten bij Justitie en bij VWS. Ook lichtte hij diverse financiële afdelingen door in de publieke sector.

Naast brede ervaring met Public Governance heeft Sluijters in het verleden veel ervaring opgedaan met organisatieontwerp en -inrichting. Voor de Stichting Rechtsherstel Sinti en Roma maakte hij als interim manager het ontwerp en de inrichting. De stichting 1940 - 1945 en Stichting Burger Oorlogsgetroffenen begeleidde hij met de reorganisatie en fusie. Sluijters is staflid Public Governance van het Research Instituut van Universiteit Nyenrode waar hij van 2001 tot 2007 kerndocent Project- en Programmamanagement was.

Corgwell CPI
Corgwell Corporate, Public & Internal (CPI) Governance, onderdeel van Corgwell Group, is een onafhankelijk adviseur die bestuurders helpt om in control te zijn. Met een resultaatgerichte en pragmatische aanpak, gebaseerd op COSO. Een aanpak die compliance realiseert, met een focus op kostenminimalisatie en waardecreatie. Top down en risk based. Met gebruik van een door Corgwell CPI Governance ontwikkeld framework dat in een groot aantal sectoren succesvol is toegepast. Corgwell Group
Corgwell Group is een dienstverlener die onafhankelijk opereert op het gebied van management, management recruitment, consultancy en support. Gerenommeerde partijen als Deloitte Human Capital Group Interim Management, Xtendes, Visser Copini & Partners, Management Drives, Annext, Mulder en Tepper en De Roo Management & Advies hebben zich de afgelopen jaren bij Corgwell aangesloten. In de handelwijze van Corgwell staat het begrip 'corporate & public wellness' centraal. Organisaties inrichten conform de wet- en regelgeving naar de actuele inzichten over corporate governance, met oog voor optimaal resultaat en waardecreatie, waarbij het welbevinden van de stakeholders centraal staat.

Noot voor de redactie,