Ingezonden persbericht


Persbericht


27 augustus 2007

Click2Leads biedt internet marketing 'voor weinig'

~ Goede vindbaarheid op het web wordt bereikbaar voor midden- en kleinbedrijf ~

Er is een nieuw soort speler op de markt voor zoekmachinemarketing-specialisten: Click2Leads. Tot voor kort was professionele internet marketing vooral weggelegd voor grote bedrijven, maar daar brengt Click2Leads verandering in. Deze specialist in internet marketing biedt mogelijkheden voor online zichtbaarheid en vindbaarheid, vergelijkbaar met de bekende oplossingen, tegen een tarief dat ook toegankelijk is voor het MKB. Click2Leads biedt al een abonnement op internet marketing aan vanaf ¤295 per jaar.

"We hebben een gevarieerde waaier aan MKB-klanten. Dat loopt van een vloerenmaker tot een website die gespecialiseerd is in benodigdheden voor de barbecue", aldus Rob Bogaers, Sales Manager bij Click2Leads. "Deze bedrijven zien nu wat wij voor hun vindbaarheid op het web kunnen betekenen, al vanaf een euro per dag."

Door online te adverteren in zoekmachines, onder andere via Google AdWords, vergroten bedrijven hun online zichtbaarheid aanmerkelijk. Deze vorm van online marketing is de meest eenvoudige manier om snel resultaat te boeken. Click2Leads heeft een aantal gecertificeerde Google AdWords-specialisten in huis, die het maximale uit zoekmachine-adverteren weten te halen.

Click2Leads stelt ook rapportages op, die inzicht bieden in de resultaten van de campagne. Aan de hand van de rapportage worden adviezen uitgebracht die het online adverteren van de klant verder kunnen optimaliseren. Click2Leads biedt standaard twee rapportages bij een abonnement.

Heeft u interesse in Click2Leads? Meer informatie over dit bedrijf is te vinden op www.click2leads.nl

(244 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Click2Leads is powered by InternetMARKeting Van Werven en Tribal Internet Marketing uit 's-Hertogenbosch. Met jarenlange ervaring in internet- en zoekmachinemarketing biedt Click2Leads compacte en betaalbare oplossingen voor ondernemers van kleine tot middelgrote organisaties die internet marketing in hun bedrijfsprocessen willen integreren. Het klantenbestand van deze organisatie loopt uiteen van online dierenwinkels tot lokale schoonheidssalons.

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met René van den Nieuwenhof bij LEWIS Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: renevdn@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29

5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com