Politie Gelderland-Zuid

Politie onderzoekt openlijke geweldpleging

Nijmegen, 27-08-2007 o Maandagmiddag omstreeks 15.45 uur kwam bij de politie een melding binnen van een grote vechtpartij op de Malvert 60e straat in Nijmegen. Aanrijdend naar dit incident werd duidelijk dat mogelijk sprake was van een steekpartij. Op het moment dat de politiemensen ter plaatse kwamen, troffen zij een gewond persoon op straat. De traumahelikopter en ambulancedienst zijn ingezet. De man is voor behandeling van zijn verwondingen naar een ziekenhuis vervoerd. Inmiddels zijn drie personen in de directe omgeving aangehouden.

Politieonderzoek

De technische recherche verricht op dit moment een sporenonderzoek. Daarbij wordt ook een speurhond ingezet. Daarnaast vindt er een buurtonderzoek plaats, waarbij de politie zoveel mogelijk spreekt met de grote groep aanwezigen, waaronder zich mogelijk meerdere getuigen bevinden.

Oproep getuigen

De politie vraagt getuigen of mensen die menen anderszins informatie te hebben om contact op te nemen met politieteam Dukenburg op 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie melden via telefoonnummer 0800-7000 bij "Meld Misdaad Anoniem".