Politie Gelderland-Zuid

Vierde verdachte aangehouden

Nijmegen, 27-08-2007 o In het politieonderzoek dat maandagmiddag werd opgestart naar aanleiding van een melding van een vechtpartij en het aantreffen van een gewonde man in Malvert, is een vierde aanhouding verricht. Het onderzoek naar de toedracht van het gebeuren is in volle gang.

De vier aangehouden mannen worden verdacht van openlijke geweldpleging. Zij worden op het politiebureau verhoord en zijn inmiddels in verzekering gesteld.

Inmiddels blijkt uit het eerste onderzoek dat er sprake is van een steekincident. Het slachtoffer, een 22-jarige Nijmegenaar, werd ernstig gewond met de traumaheli naar een ziekenhuis vervoerd.

Het buurtonderzoek is verder uitgebreid naar omliggende woningen. Op de plaats waar de vechtpartij en het steekincident hebben plaatsgevonden, de zogeheten 'plaats delict' wordt - rond middernacht - nog steeds onderzoek verricht door de technische recherche. Ook de afdeling Verkeersongevallenanalyse assisteert in dit technisch sporenonderzoek. De brandweer kwam later op de avond ter plaatse met een grote licht-unit. In totaal zeven auto's die in de nabije omgeving van de 'plaats delict' staan, zullen worden afgesleept voor verder onderzoek.
(08)