Gemeente Enschede

Studenten stallen hun fiets in rijwielstalling De Graaff

Extra lang open op maandag 27 augustus en op woensdag 29 augustus

Speciaal ten behoeve van de introductieactiviteiten van nieuwe studenten verruimt rijwielstalling De Graaff komende week haar openingstijden.
In overleg met de introductiecommissies van de Universiteit Twente en Saxion Hogeschool Enschede is rijwielstalling De Graaff (aan de Brammelerstraat) op maandag 27 augustus open tot 23.00 uur en op woensdagavond 29 augustus tot 05:00 uur `s ochtends. Op deze wijze kunnen de nieuwe studenten met volle teugen genieten van de introductie, zoals het popconcert op woensdag, terwijl hun fiets gratis en bewaakt in de rijwielstalling staat.

Rijwielstalling De Graaff is normaal op maandag t/m woensdag geopend van 8.30 tot 18.30 uur. Op donderdag t/m zaterdag is de stalling geopend van 8.30 uur tot 05.00 uur 's ochtends! Op koopzondagen is de fietsenstalling geopend van 10.00 - 17.30 uur. De openingstijden zijn zorgvuldig afgestemd op de wensen van het winkel- en het uitgaanspubliek van de binnenstad en de Oude Markt. Stallen van je rijwiel is gratis. Bewaking is permanent aanwezig.

23 augustus 2007