Persbericht Binnensticht, 09.40 uur

Utrecht, 28-08-2007

Aanrijding met letsel

HOLLANDSE RADING Op maandag 27 augustus om 16.00 uur vond op de Tolakkerweg een aanrijding tussen meerdere autos plaats waarbij een aantal inzittenden gewond raakte.

Een 33-jarige bestuurder uit Leiden reed op de Tolakkerweg uit de richting van Hollandse Rading en raakte om onduidelijke reden gedeeltelijk op de rijbaan van het tegemoetkomende verkeer. Daar reed een 87-jarig echtpaar uit Utrecht in de richting van de Hollandse Rading. Beide autos kwamen frontaal met elkaar in aanraking waarbij de 87-jarige bestuurder eerst in de wegberm terecht kwam, terugstuurde naar de wegas en tegen een daar rijdende 33-jarige bestuurder uit Tiel aanreed. Tengevolge van deze aanrijding sloeg de auto van de Utrechters over de kop en kwam tot stilstand tegen de auto van een 26-jarige inwoner van Hilversum.

De leidenaar en het echtpaar uit Utrecht werden met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder uit Tiel en Hilversum werden ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld. Alle autos werden door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Tijdens de afhandeling werd de weg gedurende enige tijd afgezet en het verkeer omgeleid via de Rijksweg A27 en door het centrum van Maartensdijk.