Studentenvereniging drie dagen met caravan op de Hof


AMERSFOORT, 20070823 -- Drie dagen zal de caravan van de Amersfoortse Studentenvereniging Conventus Comus een plaats krijgen op de Hof in Amersfoort, tegenover hun stamkroeg Curtis Café. De caravan staat er om nieuwe leden aan te trekken tijdens de Amersfoortse Introductiedagen.

Van dinsdag 28 augustus tot en met vrijdag 31 augustus vinden in de binnenstad van Amersfoort de introdagen voor de eerstejaars studenten plaats. Deze dagen worden georganiseerd door de Hogeschool Utrecht, Conventus Comus organiseert twee dagdelen.

Op de tweede dag van de studentenintroductie in Amersfoort maken de studenten kennis met de studentenvereniging Conventus Comus. Zij verzorgt een middag bij Zandfoort aan de Eem met sportieve `Com-los' activiteiten en daarnaast is er ook plaats voor een `Cool-down'. Sportiviteit, beweging, lounge en afkoeling zijn de sleutelwoorden voor deze aangename middag.

Op de woensdagavond organiseert Conventus Comus, na het daverende succes van vorig jaar, een studentenfeest in Curtis Café en BS|Bubbles. De studenten zullen moeten kiezen uit één van vier kleuren en die kleur kan hun avond misschien wel een hele andere wending geven...!

Om tijdens de introdagen zichtbaar te zijn zal op de eerste drie dagen op de Hof de caravan van de vereniging staan. Zo kunnen alle eerstejaars studenten vrijblijvend in contact komen met de enige studentenvereniging in Amersfoort. Lidmaatschap van de vereniging kost ¤29,50 per verenigingsjaar.

Na de introdagen, op woensdagavond 5 september, zijn de foto's van de introdagen op een groot scherm te bekijken, tijdens de vaste borrelavond van Conventus Comus in Curtis Café. Alle eerstejaars kunnen hier direct hun introdagen opnieuw beleven. Een week later, op donderdag 13 september, volgt er het after-aid-studentenfeest in de Cuba Libre, een groot feest dat voor alle leden gratis is.

Voor meer informatie over de vereniging en de activiteiten kunt u kijken op www.conventuscomus.nl.





ASV Conventus Comus