Ingezonden persbericht


Concert Maroon 5 ook live te volgen op de mobiele telefoon

Akoestisch optreden Maroon 5 op 28 augustus in Orange Flagship store

Den Haag, 22 augustus 2007 ­ Dinsdag 28 augustus geeft Maroon 5 een akoestisch optreden in de Orange Flagship store, Lijnbaan 54 in Rotterdam. Vanaf 17.15 uur speelt Maroon 5 zijn songs in een intieme sfeer.

Het aantal kaarten is in zeer gelimiteerde oplage te winnen. Via www.orangemusic.nl en Radio 538 kunnen fans een kaartje proberen te bemachtigen. Voor Orange klanten zonder kaartje is er goed nieuws. Zij kunnen het optreden live op hun mobiel meekijken. Elke klant in Nederland met een toestel met een Orange UMTS simkaart en toegang tot Orange World TV kan op 28 augustus kijken naar de akoestische set van Maroon 5. Voor het eerst in Nederland is een concert live te volgen via Orange World TV op de mobiele telefoon.

Maroon 5 bestaat uit Adam Levine (zang, gitaar), James Valentine (gitaar), Jesse Carmichael (keyboard), Mickey Madden (bas) en Matt Flynn (drums). Met hun welverdiende Grammy Award in 2005 voor Best New Artist en wereldwijd meer dan tien miljoen verkochte albums staat Maroon 5 duidelijk aan de top met hun mix van R&B en rock.

Het langverwachte nieuwe album 'It Won't Be Soon Before Long' is de opvolger van de met platina bekroonde cd 'Songs about Jane'. Adam Levine geeft aan dat dit album sexier, sterker en donkerder van inhoud is dan het eerste album. Zowel de eerste single 'Makes Me Wonder' als de huidige hit 'Wake Up Call' zijn terug te vinden op dit album.

Maroon 5 speelt op 8 december in de Brabanthallen in Den Bosch.

()

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Orange Nederland N.V.

Tel: +31 6 18010101

E-mail: pers.nlmb@orange-ftgroup.com

Hollander van der Mey/MS&L

Daniëlle Tamis

Tel: +31 70 354 90 00

E-mail: orange@hvdm.nl

Universal Music

Elly van den Brink

Tel: +31 35 626 16 16

E-mail: elly.van.den.brink@umusic.com