Politie Zeeland


---


W-2743-2007 17-jarige Middelburger met cocaïne aangehouden
Naar aanleiding van het verhoogde toezicht in de wijk Dauwendaele heeft de politie vanmiddag bij een 17-jarige Middelburger cocaïne aangetroffen.
De laatste maanden is reeds extra toezicht van de zijde van de politie in deze wijk .
Nu er sinds vorige week vrijdag een totaal aanpak is, heeft de politie het toezicht nog extra verscherpt. Tijdens één van de controles werd in Buitenhove de 17-jarige Middelburger betrapt. Bij fouillering bleek hij in het bezit te zijn van een gebruikershoeveelheid cocaïne. De verdachte is gehoord en heeft afstand getekend van de cocaïne. Hij zal vanmiddag weer in vrijheid worden gesteld.

O-2744-2007 Woninginbraak, 's Gravenpolder
In een woning aan de Prunusstraat is in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken.
Nadat een raam was geforceerd, werden uit de woning diverse goederen weggenomen waaronder een portemonnee. Het schadebedrag is niet bekend.

O-2745-2007 Frontale aanrijding, Rilland
Dinsdagmiddag raakten twee voertuigen beschadigd bij een frontale aanrijding.
Omstreeks 13.15 uur reed een 69-jarige automobilist uit Krabbendijke over de Oude Rijksweg en wilde op het kruispunt met de Valckenisseweg linksaf slaan. Hij verleende hierbij geen voorrang aan een tegemoetkomende bedrijfsauto, bestuurd door een 47-jarige plaatsgenoot. Gevolg was een frontale aanrijding waarbij alleen materiële schade was.

Z-2746-2007 Motorrijder gewond, Sluiskil
Een 34-jarige Belg is maandagavond rond 22.15 uur gewond geraakt nadat hij met zijn motor ten val was gekomen op de Baljuwlaan.
Volgens een getuige was de motorrijder rechtdoor over de rotonde gereden waarna hij ten val kwam. De 34-jarige man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Omdat het vermoeden bestond dat hij onder invloed had gereden, werd in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen.

W-2747-2007 Portemonnee gerold, Veere
Op de Markt is dinsdag rond 11.30 uur een 82-jarige vrouw uit Gorinchem het slachtoffer geworden van een zakkenroller.
Haar portemonnee werd weggenomen uit haar schoudertas.