RTL Group

Grote zoektocht naar nieuw acteertalent met 'Ik Wil In 'GTST'

IEDEREEN KAN AUDITIE DOEN VIA WWW.GTST.NL

Door de verschillende talentenjachten op televisie is inmiddels duidelijk geworden dat er veel onontdekt zangtalent is in Nederland. Maar hoe zit dat met het acteertalent van onze landgenoten? Misschien zijn er wel mensen bij wie het acteren in het bloed zit, maar die niet weten welke weg te bewandelen. Al staat iemand ingeschreven bij een castingbureau, het is altijd afwachten of de ultieme kans voorbij komt. Met Ik wil in GTST! wordt die unieke kans nu op een presenteerblaadje aangeboden. Want de makers van de populaire soap zijn op zoek naar nieuw talent. Geen castingbureau, geen besloten auditie: iedereen maakt kans op een rol in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Op maandag (avond) 27 augustus start de grote zoektocht. Op de site www.gtst.nl vinden de acteurs/actrices in spé alles wat ze nodig hebben. Uit vier verschillende scènes kunnen zij een keuze maken. De talenten filmen hun scene zelf met hun videocamera, webcam of telefoon en uploaden dit vervolgens naar de speciale Ik wil in GTST!-site (te bereiken via www.gtst.nl). Hierop zijn de verschillende audities de komende weken te zien en te beoordelen. Want ook het publiek heeft een vinger in de pap. Uiteindelijk vindt uit al deze inzendingen de selectie plaats. Voor de winnaar wordt speciaal een rol geschreven in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Grote vraag is dus: Wie staat er straks tussen de acteurs uit Goede Tijden, Slechte Tijden en ziet zijn acteerdroom uitkomen? Uitzending: RTL 4, elke werkdag tussen 20.00 en 20.30 uur.

Url: www.GTST.nl

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susanne van der Klugt, persdienst RTL Nederland via tel. 035-6718939 of via susanne.van.der.klugt@rtl.nl