NMI Bureaukalender: Conflicthantering in 2008

29/08/2007 09:00



NMI



Iedereen heeft met conflicten te maken. Grote of kleine conflicten. Conflicten in de huiselijke sfeer, in de buurt of in de werksfeer. Conflicten zijn helaas vaak een bron van veel ellende. Conflicten kunnen echter ook kansen bieden en leiden tot verbetering in relaties. Om dat te bereiken is het belangrijk dat mensen en organisaties beschikken over goede vaardigheden om conflicten te hanteren.

Wij zijn verheugd de tweede jaargang van de NMI Bureaukalender Conflicthantering in 2008: Elke dag meer inzicht te presenteren. Op dit moment is er geen enkele publicatie te vinden met zoveel best practices, suggesties en ervaringen op het gebied van conflicthantering in Nederland (en daarbuiten). Alle bijdragen zijn gestoeld op praktijkervaringen van conflictbemiddelaars en mediators

De bureaukalender is bestemd voor alle personen en organisaties die interesse hebben of betrokken zijn bij de oplossing van problemen, geschillen en conflicten. U zult dagelijks een 'vitaminepil' voorgeschoteld krijgen door het lezen van de sprankelende bijdragen.

Het doel van de kalender is om mensen en organisaties conflictvaardiger te maken zodat problemen kunnen worden voorkomen en er meer plezier in samenleven en samenwerken kan worden bereikt.





http://www.nmi-mediation.nl