Gemeente Leudal


Persbericht

Leudal, 15 augustus 2007.

Leudal organiseert symposium: Leudal, groene parel?

Op donderdagavond 30 augustus staat er in de gemeente Leudal een symposium gepland met als thema: Leudal, groene parel? Graag wil de gemeente in deze interactieve bijeenkomst kennis delen met aanwezigen en van gedachten wisselen over plattelandsontwikkeling in Leudal. Het zeer omvangrijke en gevarieerde buitengebied is namelijk één van de kroonjuwelen van de nieuwe gemeente. Vragen die tijdens de avond aan de orde zullen komen zijn: Wat is plattelandsontwikkeling? Hoe gaan wensen van stad en platteland samen? Wie is aan zet? Dit symposium zal o.a. bijdragen aan de verdere visieontwikkeling van de gemeente Leudal

Sprekers
Voor dit symposium is dhr. Paul Kuijpers uitgenodigd als gastspreker. Paul Kuijpers is publicist, politiek adviseur en voormalig directeur van De Balie in Amsterdam. Hij zal deze avond zijn visie op plattelandsontwikkeling geven. Ook zal burgemeester Zuidgeest zijn `waarnemingen' als waarnemend burgemeester beschrijven. Daarnaast krijgen de aanwezigen de gelegenheid om stellingen/ vragen te stellen aan het forum dat onder leiding staat van avondvoorzitter Paul Bleumink. Hij is managing partner van Buck Consultants International en betrokken bij het opstellen van de strategische visie van Leudal.

Geïnteresseerd?
Kortom, een interessante avond waarbij kennis delen over plattelandsontwikkeling centraal zal staan. Graag nodigen we alle geïnteresseerden uit voor deze avond op donderdag 30 augustus om 19.30 u in CC De Zaal in Heythuysen. Voor aanmelding en informatie over het programma kunt u terecht op onze website, www.leudal.nl. Ook kunt u zich aanmelden via een e-mail naar r.ramakers@leudal.nl o.v.v. naam, (eventueel) bedrijf/organisatie, adres, woonplaats.

Aanmelden kan tot 23 augustus.