Vrije Universiteit Amsterdam




VU MediaXperience... De toekomst van vandaag!


VU MediaXperience is een hoogwaardige en stimulerende studeer-, experimenteer- en leeromgeving die door een flexibele beheerorganisatie steeds in staat is in te spelen op de eisen van de continu veranderende doelgroepen en op de (technologische) ontwikkelingen.

VU MediaXperience biedt ruimte aan studenten, docenten en onderzoekers om met de nieuwe technologieën en onderwijstoepassingen te experimenteren. En levert zodoende spin-offs voor nieuwe crossmediale projecten en ideeën die door de partners en belanghebbenden individueel of in samenwerking doorontwikkeld worden.

Op 5 oktober 2007 organiseert de Universiteitsbibliotheek een congres over dit onderwerp én wordt VU MediaXperience geopend.

Met het seminar toont de vernieuwde bibliotheekorganisatie dat de VU klaar is om in te spelen op de toekomstige wensen en eisen van haar doelgroepen. Het is gericht op zowel de interne VU-organisatie als op externe partijen waaronder collega (universiteits)bibliotheken en het (Zuid-as gerelateerde) bedrijfsleven. Behalve het seminar zullen bedrijven ook hun innovatieve producten en diensten op het gebied van onderzoek en onderwijs presenteren. Een leerzaam, interessant en ook praktisch congres.