Ingezonden persbericht



PERSBERICHT

Topweekend voor Podiumgroep

Hardenberg-, Zelden zijn er in één weekend zoveel en zulke aparte feesten in Podium Hardenberg als komend weekend als we de donderdag er alvast even bijtellen. Zelden ook kwamen er in zo'n korte tijd zoveel verschillende artiesten naar Podium aan de Jan Weitkamplaan. Voor het gemak zetten we de parties op een rij.
Donderdagavond 30-08 vanaf 20.00 uur de tv-opnamen van twee afleveringen van het RTV Oost en RTV Noord-programma 'De Regiotap op Stap' met en van Willie Oosterhuis met een ware polonaise aan artiesten. Naast het vaste presentatie- en animatieteam dat bestaat uit Willie Oosterhuis, Theo Tap, Mademoiselle Nanette en Clown Peter is er een lange rij artiesten die naar Hardenberg komt. Zo komt volkszanger Jannes, de pretrockband Mooi Wark, René Shuman en Angel Eye (voor de wekelijkse overdosis Elvis Presley), regiozanger Erwin Hulzebosch, Harm Wolters, Mark Dakriet, het topduo Lucas en Gea, toppertje Vinzzent, Kampenaar Stef Ekkel, Erwin Nyhoff, hitzanger Bouke en Benny Nijman.
Vrijdag 31 augustus is er weer een vrolijke editie van 'Boogienight' in muziekcafé De Troubadour. Helemaal 70's en 80's, dus alle reden voor een gezellig feest met de beste boogiehits. Boogienight is de vrolijkste en kleurrijkste swingparty van de regio en weer kiezen we vanavond de mooist geklede man of vrouw die 100 consumptiemuntjes als prijs krijgt.
Zaterdagavond de eerste september in Podium aan de Jan Weitkamplaan een topsaturday met in alle zalen partytime & more. Natuurlijk is er tot 24.00 uur gratis entree en eenmaal binnen ga je je vermaken in de vijf zalen van het complex. Wij laten de beste jocks komen en zorgen zonder problemos voor de allermooiste shows. Meer informatie en alle artiesteninfo lees je op de website www.poppodium.nl.
Einde Persbericht