Topsporters verwacht tijdens finale 'The Red Bull Office Games'

29/08/2007 12:05



Red Bull Nederland BV



DE BILT, 27 augustus 2007 Komkommertijd. Veel Nederlanders ruilen hun bureaustoel tijdelijk in voor een bedje op het strand in een land waar de zon wel schijnt. In Nederland blijven heeft ook maar weinig zin want wat gebeurt hier nou? Deze zomer is dat toch wel even anders. Red Bull komt met een leuk idee zodat thuisblijvers op kantoor van alle zomersaaiheid worden verlost. De energy drink fabrikant daagt werknemers uit om samen met collega's een zo origineel mogelijke kantoorsport te verzinnen, digitaal vast te leggen en up te loaden naar een website. De uitvinders van de acht leukste 'Office Games' zijn inmiddels uitgenodigd om op 30 augustus voor de grote finale in het Olympisch Stadion van Amsterdam te verschijnen. Hier zullen spectaculaire wedstijden kantoorsport worden gehouden. Het winnende office team gaat naar kantoor met fantastische prijzen.

Op de werkvloer scharen werknemers zich bijeen om samen iets origineels en creatiefs te verzinnen. De dagelijkse trainingssessies bureau - hordelopen en mouse - curling van dezemedewerkers zullen bij collega's niet onopgemerkt zijn gebleven. Traditionele kantoorsporten zoals telefoon-softbal en propjesverschieten zijn vanaf heden ver achterhaald. Waanzinnig humoristische en kunstzinnige vertoningen op kantoor zijn digitaal vastgelegd en voor iedereen toegankelijk gemaakt via het Internet. Bezoekers van de site kunnen met voorkeursstemmen aangeven welk filmpje zij het leukst vinden.
Op www.theredbullofficegames.nl zijn kantoorsporten te zien die uit het creatieve brein van de Nederlandse werknemer zijn ontsproten. Ruimdenkende werknemers zijn uitvinders geworden van 'brandweerslangtrekken', 'koffie-estafettes', 'officegolf' en complete handleidingen om fit te blijven op kantoor.

Office Games Grand Finale
Amsterdam maakt zich op voor de grote finale van 'The Red Bull Office Games'. De bedenkers van de acht meest originele kantoorsporten zijn bekend en zijn blij verrast met een plek in de finale. Zij reizen op donderdag 30 augustus samen met hun 4 sterkste, slimste of leukste collega's naar het Olympisch Stadion van de hoofdstad om daar hun bedrijf tijdens de grote finale van 'The Red Bull Office Games' te vertegenwoordigen. Het belooft tijdens deze finale een spannende strijd te worden in de onderdelen bureau hordenlopen, bureaustoel-synchroonzwemmen, bureaustoelestafette, mouse curling en Freestyle (bepaald op basis van meest creatieve inzendingen). De meest getalenteerde office teams strijden in de finale niet alleen voor de eeuwige roem. Het beste office team mag zich gelukkig prijzen met een jaar lang gratis Red Bull voor de afdeling en een uitnodiging van Red Bull Air Race Piloot Frank Versteegh voor een vlucht in zijn racekist.





http://www.theredbullofficegames.nl