Gemeente Bussum

Spetterend lustrumprogramma Bussum Cultureell

Bussum Cultureel 2007 viert dit jaar het eerste lustrum. De organisatie werkt aan een bijzonder programma voor de vrijdagavond op fort Werk IV en een hele zaterdag op het Wilhelminaplantsoen.

Op vrijdag 31 augustus wordt u gefêteerd op een wel heel bijzonder optreden van niemand minder dan Ernst Daniël Smid, bekend van het tv-programma Una Voce Particolare.

De vrijdagavond op fort Werk IV, naast Spant!, begint om 19.30 uur met een muziekact en de officiële, spectaculaire, opening. Om 21.00 uur staat singer/songwriter Daniël Samkalden op het podium; een snel rijzende ster, die respect afdwingt met prachtige luisterliedjes. Om 22.00 uur volgt Ernst Daniël Smid met een optreden van een uur. Hij belooft er una sera particolare van te maken, een bijzondere avond, die u niet mag missen. De optredens worden afgewisseld met voorstellingen van het Jeugdpodium en gezellige achtergrondmuziek.

Op zaterdag 1 september de traditionele start van het nieuwe culturele seizoen, waar culturele verenigingen en instellingen zich presenteren. Op vier podia worden de hele dag optredens gegeven en in de Havenstraat is de particuliere boekenmarkt te vinden. Artès richt op het terrein een grote kunstbeurs in, waar zeker 50 kunstenaars aan mee doen. De dag wordt afgesloten met de openluchtfilm The Hoax.

Zet 31 augustus en 1 september daarom in uw agenda! Vanaf ongeveer twee weken daarvoor is het volledige programma te vinden op www.bussum.nl en is het programmaboekje af te halen op diverse punten in Bussum.