Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Twee parkeervakken voor Greenwheels deelautos in Driebergen-Rijsenburg

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij hebben besloten om op een tweetal locaties in Driebergen-Rijsenburg een standplaats in te richten voor Greenwheels deelautos.

Het betreffen de volgende locaties:

* Korte Dreef (tussen de Engweg en de Hoofdstraat) naast de bestaande gehandicaptenparkeerplaats ter hoogte van de supermarkt;
* Stationsweg (het eerste parkeervak van het parkeerterrein achter de taxistandplaatsen ter hoogte van station Driebergen-Zeist.

Door middel van een bord en onderbord wordt aangegeven dat het betreffende parkeervak uitsluitend bedoeld is voor de Greenwheels voertuigen. Het parkeren met andere voertuigen op de betreffende plaatsen is verboden.
Het volledige verkeersbesluit ligt van vrijdag 31 augustus tot en met 11 oktober ter inzage in de Gemeentewinkel in het Cultuurhuis Het Pleiade, Kerkplein 2 in Doorn.

Ingevolge artikel 7.1 van de Algemene wet bestuursrecht kan door belanghebbenden tegen dit besluit een bezwaarschrift worden ingediend binnen 6 weken na de dag waarop het besluit ter openbare kennis is gebracht. Het bezwaarschrift dient gemotiveerd te zijn en te worden gericht tot het college van burgemeester en wethouders van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug, postbus 200, 3940 AE Doorn. Het maken van bezwaar schort niet de werking van dit besluit.

Indien een bezwaarschrift is ingediend, kan op basis van artikel 8.8.1 van de Algemene wet bestuursrecht, worden gevraagd om een voorlopige voorziening indien gelet op het betrokken belang - onverwijlde spoed dat vereist. Dit verzoek moet worden ingediend bij de president van de Arrondissementsrechtbank te Utrecht, sector bestuursrecht, correspondentieadres: Postbus 13023, 3507 LA Utrecht.

Voor meer informatie over dit verkeersbesluit kunt u contact opnemen met Sandro Vlug van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon (0343) 56 58 53.

Voor meer informatie over Greenwheels kunt u kijken op www.greenwheels.nl