Ingezonden persbericht


Persbericht

Vogel's introduceert oplossing voor het wegwerken van kabels

Hide-A-Wire(TM) - stijlvolle kabeloplossing is perfecte aanvulling op alle aankopen op IFA

Eindhoven, 31 augustus 2007 - Vogel's, de Europese marktleider in innovatieve bevestigingssystemen en meubelen voor audio- en videoapparatuur, lanceert vandaag een universele kabelkolom die lelijke kabels stijlvol wegwerkt.

Aan ieder A/V-apparaat zit minstens één kabel vast en het is niet eenvoudig om alle kabels netjes uit het zicht te houden. In tegenstelling tot vergelijkbare oplossingen op de markt, kan Hide-A-Wire(TM) overal worden toegepast: in de huiskamer, in de slaapkamer, op kantoor, aan de wand, op de vloer en zelfs tegen het plafond. De kabelkolom kan eenvoudig en zonder gereedschap worden aangebracht. De kabels en verbindingen blijven bovendien gemakkelijk bereikbaar.

Hide-A-Wire(TM) is strak vormgegeven en wordt geleverd in twee kleuren die in ieder interieur passen. De witte versie kan zelfs worden geschilderd! De kolommen zijn in hun geheel verpakt in handige kleine dozen. Ze zijn leverbaar in lengtes van 1 en 2,5 meter en kunnen op iedere gewenste maat worden afgeknipt. De baanbrekende technologie en het hoogwaardige materiaal garanderen een luxe afwerking die naadloos aansluit bij de steunen van Vogel's. Hide-A-Wire(TM) kan echter ook als zelfstandig product worden toegepast.

Beschikbaarheid

Hide-A-Wire(TM) is verkrijgbaar vanaf november 2007.

De producten van Vogel's worden verkocht via een internationaal dealernetwerk. Ga naar www.vogels.com voor een winkel in uw omgeving.


- einde -

Neem voor meer informatie contact op met:
Vogel's
Albert Zeeman
+31 (0) 40 26 47 400
press@vogels.com
Pride PR
Robbert Minderhout / Jessica van Rijswick
+31 (0) 71 568 00 28
robbert@pridepr.nl / Jessica@pridepr.nl

Registreer u bij Vogel's Press Portal. Ga daarvoor naar press.vogels.com en klik op I want to register. Na registratie heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot afbeeldingen, productspecificaties en andere nuttige informatie.

Over Vogel's
Vogel's is de expert en Europees marktleider in bevestigingssystemen en meubelen voor audio- en videoapparatuur. Continue innovatie en hoogwaardig design zijn al bijna 35 jaar de belangrijkste drijfveren voor deze Nederlandse onderneming. Vogel's ontwikkelde in 1973 de eerste luidsprekersteun ter wereld. Sinds die tijd heeft het bedrijf een niet aflatende stroom geavanceerde oplossingen ontwikkeld, die het leven aangenamer en plezieriger maken. Dit heeft geresulteerd in de toekenning van een aantal prestigieuze internationale prijzen. Vogel's ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt tegenwoordig plaatsings- en bevestigingsoplossingen voor LCD- en plasmaschermen, projectoren, audio- en videoapparatuur en luidsprekers. Een greep uit de nieuwste innovaties: de op afstand bedienbare staander- en wandoplossing EMO(TM), het flexibele meubelsysteem Compose(TM) en de universele kabelkolom Hide-A-Wire(TM). Vogel's staat voor inventiviteit, kwaliteit en betrouwbaarheid. Bezoek www.vogels.com voor meer informatie.