Wedstrijd Jong in Zuidwest Friesland

Jong in Zuidwest Friesland organiseert voor alle jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 25 jaar een wedstrijd, genaamd: Je bent jong en je hebt vakantie.
De gemeenten: Bolsward, GaasterlânSleat, Lemsterland, Littenseradiel, Nijefurd, Sneek, Wûnseradiel en Wymbritseradiel kunnen deelnemen. Jong in Zuidwest Friesland wil graag weten hoe jongeren hun vakantie beleven, wat jongeren ondernemen, beleven of hebben te vertellen.

Jong in Zuidwest Friesland (JIZWF) biedt in de acht gemeenten in Zuidwest Friesland een luisterend oor, maar ook een helpende hand aan jongeren, ouders en beroepskrachten. Iedereen kan er terecht voor informatie en advies over kwesties die jongeren van 0-25 jaar betreffen. Een provinciale website www.jonginfryslan.nl ondersteunt hierin.

Wedstrijd

JIZWF wil graag weten hoe jongeren hun vakantie beleven en organiseren een wedstrijd voor jongeren van nu. Mailen is not, filmpjes zijn hot. Jongeren sturen een filmpje van 30 seconden in welke over hun vakantie gaat en kunnen daarmee fantastische prijzen winnen. De eerste prijs is; vier toegangskaartjes voor Walibi, de tweede prijs is een kledingbon ter waarde van 75,- en de derde prijs is een irisbon ter waarde van 25,-. De wedstrijd duurt tot 31 augustus 2007 zodat ook jongeren die net terug zijn van vakantie nog mee kunnen doen. De filmpjes zijn vanaf 3 september te zien via de website www.jonginfryslan.nl op het JIF punt van de eigen gemeenten van jongeren. De jury, het webteam van GaasterlânSleat, zal beoordelen op duidelijkheid, herkenbaarheid, uniciteit en inhoud.

Meedoen

Jongeren kunnen hun filmpje mailen naar: t.vanlingen@jonginfryslan.nl.

Meer informatie en spelregels zijn te vinden op de website onder de desbetreffende gemeenten www.jonginfryslan.nl De winnaars zullen 6 september 2007 bekend worden gemaakt.

* Flyer