Gemeente Hengelo

Muziek maken samen met baby en peuter

De Muziekschool Hengelo biedt ook dit jaar weer verschillende muziekcursussen aan voor ouders, opa, oma of oppas met hun baby en peuter. De cursussen zijn vooral gericht op het aanbieden van bekende en nieuwe liedjes, versjes en muzikale spelletjes die aansluiten bij de ontwikkelingsfase van de kinderen.

Samen plezier met muziek

Muziek in het algemeen en zingen in het bijzonder hebben een grote invloed op de totale ontwikkeling van het kind. U geeft het kind een gevoel van veiligheid en geborgenheid door samen plezier te maken met muziek. Het is echt niet belangrijk dat u kunt zingen of een instrument bespeelt.

Voor welke leeftijd?

De cursussen omvatten 8 bijeenkomsten van één uur, inclusief 15 minuten vrij spelen voor de kinderen. Er zijn verschillende leeftijdsgroepen:

* 6 t/m 9 maand

* 10 t/m 13 maand

* 14 t/m 20 maand

* 2 tot 3 jaar

* 3 tot 4 jaar

Meer informatie

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt deze cursus gegeven in het hoofdgebouw Deldenerstraat, wijkcentrum de Slangenbeek of de AMG Schmidtschool. Start: vanaf 3 september. Kosten voor de gehele cursus: 68,00 inclusief koffie en liedmateriaal. U kunt zich aanmelden bij Muziekschool Hengelo, 074-2917309 of
info@muziekschoolhengelo.nl . Daar kunt u ook meer informatie krijgen over de cursus.