AWVN

Aandacht voor levensfasebeleid neemt toe
Datum: 03 september 2007

De belangstelling van het bedrijfsleven voor moderne HR-instrumenten neemt sterk toe. Dat constateert werkgeversvereniging AWVN op basis van informatieaanvragen van leden bij de AWVN-werkgeverslijn en op grond van verkoopcijfers van onder meer het Handboek levensfasebeleid. Visie, instrumenten en praktijk dat binnen twee maanden na publicatie aan een herdruk toe was.

De verklaring voor de belangstelling voor thema's als levensfasebeleid, gezondheidsbeleid, thuiswerkbeleid en opleidingsvraagstukken verklaart AWVN uit de bewustwording dat (toekomstige) arbeidsmarktproblemen alleen kunnen worden opgelost door meer mensen naar de arbeidsmarkt te trekken. Dat op zich kan alleen door op een moderne wijze met medewerkers om te gaan.

Het Handboek levensfasebeleid is de eerste complete uitgave rond het thema levensfasebeleid en blijkt in een grote behoefte van werkgevers te voorzien. Met name het groeiende aantal middelgrote en kleine bedrijven dat het boek afneemt, is tekend voor de groeiende belangstelling.

Het Handboek levensfasenbeleid (inclusief BTW en verzendkosten) kost: AWVN-leden: EUR 20
Leden van bij AWVN aangesloten branches: EUR 30 Derden: EUR 40
Bestellen via de AWVN-werkgeverslijn, (070) 850 86 05 of werkgeverslijn@awvn.nl.