Gemeente Montferland
>

Maak kennis met Projectbureau ViA15 en denk mee

Projectbureau ViA15 heeft van de provincie Gelderland, de stadsregio Arnhem Nijmegen en het ministerie van Verkeer en Waterstaat de opdracht gekregen de tracéwetprocedure te starten voor doortrekking van de A15. ViA15 onderzoekt daarbij ter vergelijking ook andere alternatieven, zoals het opwaarderen van de A12, A50 en Pleyroute.

ViA15 werkt op dit moment aan het opstellen van de Startnotitie. Hierin geeft ViA15 aan welke mogelijke oplossingen voor de verkeersproblemen in aanmerking komen om onderzocht te worden in het Milieueffectrapport (MER). Hierbij wil ViA15 graag gebruik maken van de kennis en ervaring van de mensen in het gebied. Daarom vraagt ViA15 tijdens de consultatiebijeenkomsten aan de aanwezigen of het projectbureau met deze Startnotitie volledig is en geen zaken vergeet. Ook licht ViA15 haar opdracht toe, hoe ze daarbij te werk gaat en hoe het vervolg er uit ziet.
U bent dan ook van harte uitgenodigd voor deze
consultatiebijeenkomsten.

De consultatiebijeenkomsten vinden plaats op:

- Maandag 3 september in Arnhem, Hotel Haarhuis (Stationsplein 1)
- Dinsdag 4 september in Elst, De Hucht (Stationsstraat 24)
- Woensdag 5 september in Duiven, CCOG (Kastanjelaan 2)
- Donderdag 6 september in Zevenaar, Partycentrum Staring (Grietakkers 3)

- Woensdag 12 september in Huissen, De Valom (Karstraat 2)

De avonden starten met een inloop vanaf 19.00 uur. Vanaf 19.30 geeft projectbureau ViA15 een toelichting. Rond 21.30 sluit de bijeenkomst.

Meer informatie?
Kijk op www.via15.nl of bel met 026- 368 8886. Het emailadres is info@via15.nl