Gemeente Edam-Volendam

Resultaten pilot WWZ bekend!

Zoals misschien bij u bekend, heeft de Gemeente Edam-Volendam de afgelopen maanden in het kader van het eerste uitvoeringsprogramma van de provinciale pilot WWZ en in de vorm van een deelproject, een onderzoek gedaan. Dit was een onderzoek naar de behoeften van kwetsbare groepen op het gebied van wonen, welzijn en zorg en 1^e en 2^e lijns voorzieningen.

Kwetsbare groepen zijn ouderen, mensen met lichamelijke beperkingen, mensen met psychische problemen of mensen met visuele beperkingen. Het onderzoek is gedaan in de vorm van een enquête.

De resultaten van deze enquête zijn inmiddels bekend en er is een samenvatting van gemaakt. Mocht u op welke manier dan ook hebben meegedaan of meegewerkt aan deze enquête en benieuwd zijn naar de resultaten, dan kunt u de samenvatting opvragen. Dit kan vanaf maandag 3 september 2007 bij mevrouw Marieke van der Helm. Zij is van maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur bereikbaar op telefoonnummer 398310 en zal u de samenvatting dan toesturen. De samenvatting is ook hier te downloaden.

Daarnaast zal er, waarschijnlijk in september, een bijeenkomst georganiseerd worden, waarbij één en ander verder toegelicht zal worden en waarbij de verdere gang van zaken besproken zal worden. Het is namelijk de bedoeling dat dit onderzoek een vervolg krijgt in de vorm van consumentenpanels. Over dit alles volgt nadere informatie in september.