Panduit Patchrunner racksysteem vermindert footprint voor datacenter


DILBEEK, 20070903 -- Panduit(TM), wereldleverancier van elektrische en netwerkoplossingen kondigde vandaag de lancering aan van het 8-foot Patchrunner(TM) racksysteem voor verticaal kabelmanagement. De datacenters van vandaag staan voor de uitdaging van een verhoogde netwerkdensiteit met een beperkte vloerruimte. Dit 8-foot (52 HE) racksysteem biedt 16% meer rackruimte voor netwerkapparatuur in dezelfde footprint als een conventioneel 7-foot (42 HE) rack.

Alan Farrimond, managing director Panduit Emea, gaf het volgende commentaar "Met een gezonde wereldeconomie worden de commerciële huurprijzen weer verhoogd. Er heeft nog nooit zoveel druk gestaan op managers van datacenters om manieren te vinden om meer service te bieden met een beperkte fysieke ruimte. De ruimte aangeboden door het 8-foot Patchrunner(TM) racksysteem is weer een voorbeeld van hoe Panduit klanten helpt bij hun reële problemen en het meeste te halen uit hun technologische investeringen."

Het 8-foot systeem beschikt over twee rackopties. De 2-post standaard apparatuurrack heeft een UL notering voor een belasting van 454 kg en is ideaal voor de ondersteuning van patchpanelen en kleinere netwerkapparatuur. De 4-post rack heeft een UL notering voor een belasting van 907 kg met afstelbare montagerails voor apparatuur vooraan en achteraan voor de zware netwerkapparatuur. Beide rackopties zijn volledig gebonden waardoor de aarding vereenvoudigd wordt. Ze zijn bovendien compatibel met het Panduit Structuredground(TM) aardingsysteem.

Het systeem omvat ook 8-foot Patchrunner(TM) verticale kabelmanagers ontworpen voor toepassingen met een hoge densiteit. Deze beschikken over gegoten kabelmanagementvingers voor een grotere buigstraalcontrole, dubbele scharnierdeuren voor onbelemmerde toegang tot netwerkkabels en slackspoelen voor optimaal patchkabelmanagement. De Patchrunner(TM) verticale kabelmanagers in combinatie met de Panduit gehoekte patchpanelen elimineren de behoefte aan horizontale kabelmanagers en zorgen voor meer ruimtebesparing in datacenters.





Panduit