Gemeente De Wolden


Zuidwolde, 22 juni 2007

Persbericht

Informatieavond Cultuurpuntdewolden.nl

De Stichting Openbare Bibliotheek De Wolden organiseert - in samenwerking met de gemeente De Wolden - op 3 september as. een informatieavond over de website www.cultuurpuntdewolden.nl. De informatieavond vindt plaats in het gemeentehuis in Zuidwolde.

Cultuurpuntdewolden.nl wordt een website met daarop alle informatie over activiteiten op het gebied van kunst en cultuur binnen gemeente De Wolden. Naast een overzicht van optredens, lezingen, evenementen, tentoonstellingen, voorstellingen of cursussen, kunnen belangstellenden hier de gegevens vinden van de personen en organisaties die ze uitvoeren of organiseren. De website is bedoeld voor potentiële leden, recreanten en toeristen, maar natuurlijk eigenlijk voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst en cultuur.

Op de informatieavond op 3 september wordt uitgelegd wat de voordelen zijn van een dergelijke website/database (publiciteit en aandacht) en wat van partijen wordt verwacht die een plekje in de database of op de website willen. De bibliotheek heeft alle partijen die binnen de gemeente De Wolden actief zijn op het gebied van kunst en cultuur uitgenodigd om bij deze informatieavond aanwezig te zijn.

///////////////////////////////




Gemeente De Wolden