Ingezonden persbericht


14 augustus 2007

Persbericht

Feike ter Velde verzorgt bijbelstudie op De Betteld

Maandag 3 tot en met vrijdag 7 september geeft Feike ter Velde bijbelstudie op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Feike behandelt deze week het thema: 'Hetgeen weldra moet geschieden: De actualiteit in de Openbaring'.

Feike ter Velde was een bekend tv-presentator van het EO-programma De Verandering. Naast presentator was hij tot voor kort ook hoofdredacteur van het tijdschrift Het Zoeklicht. Feike is in de christelijke wereld geliefd als bijbelleraar en schrijver.

Het thema: 'Hetgeen weldra moet geschieden: De actualiteit in de Openbaring' gaat Feike deze week bespreken. Vanaf de vijfde eeuw is het boek Openbaring, een bijbelboek in de Bijbel, door de kerk geestelijker gemaakt. Deze vergeestelijking heeft zich ook doorgezet in de kerk van de reformatie en later in het evangelische kerken. Daarmee zijn grote delen van de Bijbel onbegrijpelijk en ontoegankelijk geworden. De Bijbel, ook de Openbaring, verklaart zichzelf. Alle profetische lijnen komen in dit laatste bijbelboek samen.

De bijbelstudies zijn gratis en voor iedereen van het vakantiepark en daarbuiten toegankelijk. De kosten worden gedekt door een collecte. Meer informatie en andere activiteiten die op De Betteld plaatsvinden kan worden gevonden op www.betteld.nl.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht