Ingezonden persbericht


Amsterdam, 22 augustus 2007

UITNODIGING PERSPRESENTATIE, maandag 3 september 2007

Locatie: Dolfinarium, Harderwijk; Aanvang 11:00 uur

Theater Terra, bekend van de musicalhits Kikker en Kleine Ezel, nodigt u uit om op maandag 3 september aanstaande vanaf 11.00 uur aanwezig te zijn bij de perspresentatie van de familiemusical De Matroos in de Doos, naar het gelijknamige boek van Daphne Deckers. Deze perspresentatie (met sneak preview) vindt plaats in het Dolfinarium te Harderwijk.

Programma van 3 september:
11.00 uur Ontvangst
11.30 uur Start presentatie in Zeeleeuwentheater, sneak preview van de voorstelling 12.00 uur Presentatie decor en aansnijden taart in roeiclubhuis 12.30 uur Mogelijkheid voor het maken van foto's en houden van interviews 13.00 uur Einde

Alle betrokkenen, inclusief Daphne Deckers, zullen aanwezig zijn bij deze perspresentatie. Indien u aanwezig wilt zijn in het Dolfinarium, stuur dan vóór woensdag 29 augustus een e-mail naar esther.kroeze@demediavilla.nl of bel met De MediaVilla via 020 7176215.

De Matroos in de Doos, naar het gelijknamige boek van Daphne Deckers, vertelt een prachtig verhaal over een jongen die een mooie reis maakt. Een reis in een doos over een zee in zijn kamer. Een reis in een droom van een jongetje dat boos is op zijn vader en zijn moeder. Het wordt een voorstelling met heerlijke liedjes die je zomaar mee kunt zingen, met prachtige beelden zoals u van Theater Terra gewend bent en met een ontroerend, avontuurlijk en vooral vrolijk verhaal.

De Matroos in de Doos gaat op zondag 7 oktober in première in De Meervaart in Amsterdam en speelt tot en met 20 januari in theaters in Nederland. Het script is van de hand van Dick van den Heuvel (Turks Fruit, Van Speijk). Fons Merkies (All Stars, Turks Fruit) neemt de regie voor zijn rekening. Ook is hij verantwoordelijk voor de muziek. Het decorontwerp en de beeldregie worden verzorgd door Theo Terra (Kikker in de Wolken, Kleine Ezel).


---- --